AGF bedrijf

Wanneer u zoekt naar AGF bedrijf bent u bij Sismatec aan het juiste adres. Zo beschikt Sismatec over passende oplossingen voor uw AGF bedrijf. Door middel van deze oplossingen kunt u zorgen voor een beter of versneld werkproces. Niet alleen kunt u daardoor uw productieproces vergroten. Maar ook kunt u met bijvoorbeeld een portioneer machine zorgen voor gelijkmatig verdeelde porties. Ook daardoor kunt u het vertrouwen van uw klanten winnen. 

Daardoor vergroot u de behoefte naar uw producten én kunt u uw proces verder uitbreiden. Wanneer u meer informatie wilt over oplossingen voor een AGF bedrijf staan de specialisten van Sismatec voor u klaar. Zo kunnen wij u voorzien van passend advies en informatie. Ook denken wij graag met u mee over onze oplossingen.

Proseal GT5eX twin | Sismatec
Proseal T2 | Sismatec

AGF Sector

De AGF sector is een belangrijke factor binnen de voedingsindustrie. De AGF sector staat voor de teelt, verwerking, distributie en verkoop van aardappelen, groente en fruit. Een AGF bedrijf heeft vele uitdagingen binnen deze sector. Denk hierbij aan het duurzaam én kwalitatief verpakken van het voedsel. We leveren alleen de beste machines die uw AGF bedrijf een niveau hoger brengen.

Nieuwe innovaties brengen ons dan ook steeds verder in de kwaliteit en veiligheid van de verpakkingen. De AGF is dan ook een dynamische sector waarin ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Met onze  machines loopt u voorop in deze ontwikkelingen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

AGF bedrijf

Mado vloermodel cutter | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. 

Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.