AGF fruit

Bent u op zoek naar AGF fruit? Daarvoor bent u bij Sismatec aan hét juiste adres. Zo beschikt Sismatec over passende oplossingen voor AGF fruit. Daardoor kunt u bijvoorbeeld zorgen voor intern transport van uw goederen. Maar ook voor het verpakken of portioneren bent u bij Sismatec juist. Bovendien beschikt Sismatec over passende oplossingen voor AGF fruit voor zowel een grote als ook kleine productieschaal. Daardoor kunt u bijvoorbeeld zorgen voor een complete lijn binnen uw bedrijf. 

Maar ook bieden enkele oplossingen als bijvoorbeeld een portioneer- of verpakkingsmachine voor een kleine productieschaal al passende oplossingen. Wanneer u adviezen wilt over het toepassen of verrijken van een oplossing kunt u daarvoor ook onze specialisten benaderen. Zo staan wij u graag te woord én denken wij graag met u mee.

Proseal GT5eX twin | Sismatec
Proseal T2 | Sismatec

AGF Sector

De AGF sector is een belangrijke factor binnen de voedingsindustrie. De AGF sector staat voor de teelt, verwerking, distributie en verkoop van aardappelen, groente en fruit. Binnen deze sector zijn er vele uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan het duurzaam AGF Fruit verpakken. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op. We leveren alleen de beste AGF machines waarbij we voorop lopen in deze ontwikkelingen.

Nieuwe innovaties brengen ons dan ook steeds verder in de kwaliteit en veiligheid van de verpakkingen van bijvoorbeeld AGF Fruit. De AGF is dan ook een dynamische sector waarin ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Met onze machines loopt u voorop in deze ontwikkelingen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

AGF Fruit

Mado vloermodel cutter | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. 

Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.