AGF machine

Zoekt u naar een AGF machine om uw werkproces te verbeteren? Dan bent u bij Sismatec aan het juiste adres. Zo beschikt Sismatec over passende oplossingen binnen uw AGF proces. Door middel van de juiste AGF machine kunt u zorgen voor een deels of volledig geautomatiseerd traject. Daardoor bespaart u niet alleen op kostbare tijd. Maar ook kunt u door middel van een geautomatiseerd traject bijvoorbeeld zorgen voor een portionering of verpakking van uw AGF. 

Kortom een goede AGF machine versterkt uw werkproces én traject. Zoals gezegd kunt u een AGF machine toepassen in zowel kleine als grote productieschaal. Wanneer u meer informatie wilt over alle mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met onze specialisten. Wij voorzien u graag van al het advies en de beste informatie over alle mogelijkheden.

Proseal GT5eX twin | Sismatec
Proseal T2 | Sismatec

AGF Sector

De AGF sector is een belangrijke factor binnen de voedingsindustrie. De AGF sector staat voor de teelt, verwerking, distributie en verkoop van aardappelen, groente en fruit.  Binnen deze sector zijn er vele uitdagingen, waaronder de innovaties in het verpakkingsproces.  We leveren alleen de beste AGF machines waarbij we voorop lopen in deze ontwikkelingen. 

Nieuwe innovaties brengen ons dan ook steeds verder in de kwaliteit en veiligheid van de verpakkingen van onze AGF machines. De AGF is dan ook een dynamische sector waarin ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Met onze AGF machines loopt u voorop in deze ontwikkelingen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Transportband Sismatec

AGF Machine

Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.