AGF oplossing

Bent u op zoek naar een AGF oplossing? Daarvoor bent u bij Sismatec aan hét juiste adres. Zo beschikt SIsmatec over diverse AGF oplossingen welke u kunt toepassen binnen uw nieuwe of huidige werkproces. Daardoor kunt u met een AGF oplossing zorgen voor een sneller of beter werkproces. Bijvoorbeeld kunt u met een AGF oplossing als een transportband zorgen voor het interne vervoer van uw producten. 

Ook kunt u bijvoorbeeld met een portioneer machine zorgen voor gelijkmatig verdeelde porties. Daardoor wekt uw eindproduct vertrouwen bij uw klanten. Bent u op zoek naar een passende AGF Oplossing? Zo staan de specialisten graag voor u klaar. Ook denkt Sismatec graag met u mee over alle mogelijkheden binnen ons aanbod.

Proseal GT5eX twin | Sismatec
Proseal T2 | Sismatec

AGF Sector

De AGF-sector is een belangrijke speler in de voedingsindustrie. Deze sector houdt zich bezig met de teelt, verwerking, distributie en verkoop van aardappelen, groenten en fruit. Er zijn talloze uitdagingen binnen deze sector, waaronder de innovaties op het gebied van de verpakking hiervan. Een passende AGF oplossing op gebied van verpakkingen kunt u bij ons vinden. Onze AGF-machines zijn van de hoogste kwaliteit en lopen voorop in deze ontwikkelingen. 

We blijven ons voortdurend verbeteren in de kwaliteit en veiligheid van onze verpakkingen. Onze machines stellen je daar dan ook toe in staat. De AGF-sector is dynamisch en ontwikkelt zich in een hoog tempo. Met onze AGF-machines loopt u voorop in deze ontwikkelingen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Transportband Sismatec

AGF oplossing

Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. 

Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.