AGF producten

Wanneer u zoekt naar AGF producten bent u bij Sismatec aan het juiste adres. Zo beschikt Sismatec over de mogelijkheden om uw AGF producten te vervoeren en verpakken binnen uw werkproces. Daardoor biedt Sismatec passende oplossingen voor AGF producten. Bovendien kunt u met een passende oplossing van Sismatec niet alleen zorgen voor een betere versheid van uw AGF producten. Maar ook zorgt een oplossing voor een deels- of volledig geautomatiseerd traject. 

Daardoor bespaart u ook nog eens op kostbare tijd. Niet alleen kunt u voor een grote productieschaal een oplossing vinden bij Sismatec. Maar ook wanneer uw bedrijf beschikt over een kleinschalige productie kunt u passende oplossingen vinden. Wanneer u meer informatie wilt over een passende oplossing voor AGF producten kunt u daarvoor contact opnemen met onze specialisten. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie over alle mogelijkheden.

Proseal GT5eX twin | Sismatec
Proseal T2 | Sismatec

AGF producten verpakken

Binnen de AGF sector zijn er diverse uitdagingen met betrekking tot bijvoorbeeld het verpakken van AGF producten. Zo is onder andere het duurzaam verpakken een hele uitdaging. We lopen voorop in deze ontwikkelingen en leveren machines die de AGF producten milieuvriendelijk verpakken. Daarbij is het ook nog eens cruciaal om de veiligheid te waarborgen voor het verpakte voedsel. AGF producten bederven namelijk relatief snel en zijn gevoelig voor schade tijdens het transport.

Kortom, het verpakken kent vele uitdagingen. Onze machines zijn in staat de hoogste kwaliteit te leveren met betrekking tot de verpakking hiervan. Zo moeten deze milieuvriendelijk zijn, bestand zijn tegen de schokken en stoten van het transport en tevens de veiligheid waarborgen van de producten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

AGF producten

Mado vloermodel cutter | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.