AGF sector

Zoekt u naar AGF sector? Daarvoor bent u bij Sismatec aan hét juiste adres. Zo beschikt Sismatec over passende oplossingen voor de AGF sector. Daardoor kunt u uw werkproces deels of in zijn geheel automatiseren. Doordat Sismatec beschikt over vele oplossingen voor de AGF sector zijn er voor zowel een kleine, als ook grote productieschaal passende oplossingen binnen het aanbod van Sismatec. Niet alleen kunt u binnen het aanbod van Sismatec diverse verpakking- of portioneer machines vinden. 

Maar ook beschikt Sismatec over alle mogelijkheden voor het vervoer van- en naar uw productielijnen. Door middel van transportbanden kunt u uw producten eenvoudig vervoeren. Wanneer u uw proces wilt verbeteren of aanpassen binnen de AGF sector kunt u daarvoor contact opnemen met de specialisten van Sismatec. Zo voorzien wij u graag van meer advies en informatie over alle mogelijkheden.

Proseal GT5eX twin | Sismatec
Proseal T2 | Sismatec

AGF Sector

Binnen de AGF sector zijn er diverse uitdagingen met betrekking tot bijvoorbeeld het verpakkingsproces. Zo is onder andere het duurzaam verpakken een hele uitdaging. We lopen voorop in deze ontwikkelingen en leveren machines die de AGF producten milieuvriendelijk verpakken. Daarbij is het ook nog eens cruciaal om de veiligheid te waarborgen voor het verpakte voedsel. AGF producten bederven namelijk relatief snel en zijn gevoelig voor schade tijdens het transport. 

Kortom, het verpakken kent vele uitdagingen. Onze machines zijn in staat de hoogste kwaliteit te leveren met betrekking tot de verpakking hiervan. Zo moeten deze milieuvriendelijk zijn, bestand zijn tegen de schokken en stoten van het transport en tevens de veiligheid waarborgen van de producten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

AGF Sector

Mado vloermodel cutter | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.