AGF zakjes

Zoekt u naar AGF zakjes? Daarvoor bent u bij Sismatec aan hét juiste adres. Zo biedt Sismatec passende oplossingen voor zowel de voeding- als farmacie industrie. Door middel van AGF zakjes kunt u uw product op een verantwoorde manier verpakken. Niet alleen blijft het product daardoor langer vers. Maar ook kunt u uw eigen portionering bepalen. Daardoor biedt u de klant net dat stukje extra middels het gebruik van AGF zakjes.

Zoals gezegd biedt Sismatec passende oplossingen. Zo kunnen wij u voorzien in de vraag naar een completen lijn of enkele machine. Daardoor kunt u Sismatec inschakelen voor zowel grote als kleine schaal. Daarnaast denken wij graag met u mee over alle oplossingen. Daardoor krijgt u hét beste product in uw proces. Wanneer u meer informatie wilt over alle mogelijkheden van AGF zakjes staan onze specialisten voor u klaar. Wij voorzien u graag van advies en informatie over alle mogelijkheden.

Proseal GT5eX twin | Sismatec
Proseal T2 | Sismatec

AGF Sector

De AGF-sector is een belangrijke speler in de voedingsindustrie. Deze sector houdt zich bezig met de teelt, verwerking, distributie en verkoop van aardappelen, groenten en fruit. Er zijn talloze uitdagingen binnen deze sector, waaronder innovaties op het gebied van bijvoorbeeld AGF zakjes als verpakking. Onze AGF-machines zijn van de hoogste kwaliteit en zijn dan ook voorloper in deze ontwikkelingen.

We blijven ons voortdurend verbeteren in kwaliteit en veiligheid van onze verpakkingen door middel van nieuwe innovaties. De AGF-sector is dynamisch en ontwikkelt zich in een hoog tempo. Met onze AGF-machines loopt u voorop in deze ontwikkelingen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

AGF zakjes

Vakona | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. 

Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.