Toont alle 10 resultaten

Bekijk filters

Blokjes en reepjes snijden
Sismatec heeft een ruim aanbod aan dicers van het merk Treif, met verschillende afmetingen van de snijkamers. Deze dicers zijn zeer geschikt om vers en licht ingevroren vlees mee in blokjes en reepjes te snijden.
Diverse producten in blokjes en reepjes snijden
Ze kunnen ze onder andere gebruikt worden voor spekreepjes, blokjes kip en rund, shoarmavlees, reepjes kipfilet, blokjes kipfilet. Ze zijn ook geschikt om pizza toppings en toevoegingen voor salades mee in blokjes en reepjes te snijden.
Advies nodig bij de aanschaf van een dicer?
Bent u op zoek naar een dicer voor uw horecagelegenheid, maar wilt u graag advies over welke machine voor blokjes en reepjes snijden voor u het meest geschikt is? Sismatec geeft u graag een persoonlijk advies over de dicers. Neem contact op met één van onze adviseurs!

Assortiment machines Sismatec

Hoogwaardige proces- en verpakkingstechnologie door gebruik van Europese topmerken

Sismatec levert machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.

Sismatec vertegenwoordigt uitsluitend A-merken zoals totaaloplossingen van de volgende merken:
STEPHAN, TREIF, TURBO, REX, MADO, VAKONA, WEBOMATIC, PROSEAL, GUNTHER, BILWINCO.

Ook kunnen wij deze machines aanvullen met andere machines en zo complete lijnen, turn key, leveren. Op deze pagina vindt u het totale assortiment van Sismatec. Via de handige filters kunt u gemakkelijk en snel navigeren naar de machine die past bij uw wensen.