Toont alle 3 resultaten

Bekijk filters

Turbo Systems

Turbo Systems is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten op gebied van food processing machines. De machines van Turbo Systems hebben het vermogen om vloeibare en semi-vaste materialen te verwerken/doseren en af te vullen. Het doseren kan doormiddel van gemeten gewicht van de materialen, tot en met volledig geautomatiseerde productiesystemen.

Welke Turbo Systems machine past bij uw bedrijf?

Advies nodig over welke Turbo machine het best past bij uw bedrijf? Wij leveren graag advies en service op maat. Neem contact op met één van onze adviseurs en we helpen u verder.

Assortiment machines Sismatec

Hoogwaardige proces- en verpakkingstechnologie door gebruik van Europese topmerken

Sismatec levert machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.

Sismatec vertegenwoordigt uitsluitend A-merken zoals totaaloplossingen van de volgende merken:
STEPHAN, TREIF, TURBO, REX, MADO, VAKONA, WEBOMATIC, PROSEAL, GUNTHER, BILWINCO.

Ook kunnen wij deze machines aanvullen met andere machines en zo complete lijnen, turn key, leveren. Op deze pagina vindt u het totale assortiment van Sismatec. Via de handige filters kunt u gemakkelijk en snel navigeren naar de machine die past bij uw wensen.