Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Bekijk filters
Sluit

Proseal T2

1.00
Sluit

Proseal TT-G

1.00
Sluit

Proseal TTE

1.00
Sluit

Proseal GTR

1.00
Sluit

Proseal GTRe

1.00
Sluit

Proseal GT0s

1.00
Sluit

Proseal GT0e

1.00
Sluit

Proseal GT1s

1.00
Sluit

Proseal GT1e

1.00
proseal gt2s
Sluit

Proseal GT2s

1.00
Sluit

Proseal GT2e

1.00
Sluit

Proseal GT2sX / Twin

1.00

MAP verpakken
MAP staat voor Modified Atmosphere Packaging, en betekent dus verpakken onder een beschermde atmosfeer. Bij MAP verpakken wordt als eerste stap de lucht uit de verpakking getrokken. Vervolgens wordt deze verpakking gevuld met een mix van beschermde gassen. Na het vullen van de verpakking met een beschermend gasmengsel wordt de verpakking hermetisch afgesloten. Hierdoor wordt door middel van MAP verpakken de derving van het voedselproduct vertraagd en is een langere houdbaarheid gecreëerd.
MAP verpakken met een machine van Webomatic of Proseal
Sismatec heeft een groot aanbod aan machines die MAP verpakken van de merken Webomatic en Proseal. Alle machines zijn geschikt om vlees, vleeswaren, wild, gevogelte, vis, AGF, zuivel en kaas te verpakken. De meeste machines zijn ook geschikt om brood en banket mee te verpakken. Er zijn verschillende groottes verkrijgbaar.
Advies op maat over MAP verpakken?
Advies nodig over welke MAP machine het best past in uw verpakkingslijn? Sismatec levert service op maat over MAP verpakken. Neem gerust eens contact op met één van onze adviseurs. Wij geven graag een passend advies voor uw horecagelegenheid!