WIJ ZIJN SISMATEC

Belca flowpackers

Belca Flowpackers

Sismatec & Belca zijn uw partner als het gaat om een breed assortiment flowpack machines. Belca ontwerpt, produceert en levert al meer dan 30 jaar verpakkingsoplossingen. Sismatec & Belca willen graag samen met u als klant een duurzame relatie opbouwen. Zo kunt u bij Sismatec rekenen op een 24/7 serviceverlening. Samengevat biedt Belca diverse flowpackers die zijn onder te verdelen in series, zoals: Belca BF serie, SP serie en FN serie.

Assortiment Belca flowpackers

Het assortiment Belca flowpackers bestaat uit: Belca BF serie, Belca SP serie en de Belca FN serie. Wij vertellen u graag meer over het flowpack assortiment.

Kenmerken Belca flowpackers series

Het assortiment Belca flowpackers bestaat uit: Belca BF serie, Belca SP serie en de Belca FN serie. In de tabel vindt u de onderlinge verschillen. Uiteraard staan onze verkopers/adviseurs voor u klaar om u meer te vertellen over onze Belca machines toegespitst in uw bedrijfsproces.

Kenmerken
Belca BF-serie
Belca SP-serie
Belca FN-serie
Geschikt voor type producten
aardbeien, kersen, tomaten, zuivel, komkommer etc.
worst, broccoli, paprika’s, sla, etc.
aardbeien, kersen, tomaten, zuivel, komkommer etc.
Geschikt voor:
trays en losse producten
trays en losse producten
trays en losse producten
Invoersysteem
handmatig- of automatisch
handmatig- of automatisch
automatisch
Folie
van boven- of onder aangevoerd
van onderen aangevoerd
van onderen aangevoerd
Type folie
polyproyleen BOPP, complexe folie
krimpfolie + verschillende typen
polypropyleen BOPP, papier & complexe heatsealbare folies
Euroslot
optioneel
optioneel
optioneel
MAP-begassingskit
optioneel
optioneel
optioneel
Rotary systeem
ja
nee
nee
Box-Motion systeem
nee
ja
nee
Staal
verkrijgbaar in gelakt of roestvrij staal
verkrijgbaar in roestvrij staal
verkrijgbaar in gelakt of roestvrij staal
Foliehouder
enkele foliehouder
dubbele foliehouder
dubbele foliehouder

belca-flowpacker-bf-serie

Belca BF flowpack serie

De Belca BF flowpack serie is onder te verdelen in verschillende flowpack machines. Een van de verschillen tussen deze flowpack machines zit voornamelijk in de invoerband van de machines, of de folie van boven of van onder komt, het aantal foliehouders en de breedte van de dwarse beitels. Zo zijn alle flowpackers van de BF-serie uitgerust met een “Rotary systeem”. Bijvoorbeeld kan dit systeem enkel of dubbel worden uitgevoerd. Bij alle flowpackers uit de BF-serie is “Euroslot” een optie.

Een aantal belangrijke kenmerken van de Belca BF flowpackers zijn: grote veelzijdigheid, grote flexibiliteit met productwisselingen, verkrijgbaar in gelakt staal of roestvrij staal en een MAP-begassings-kit is een optie.

Belca SP flowpack serie

De SP flowpack serie van Belca bestaat uit machines die geschikt zijn om een breed scala producten te verpakken. Zo is de constructie robuust en de bediening eenvoudig door middel van een touchscreen. Ook biedt het touchscreen een mogelijkheid voor het opslaan van maximaal 100 programma’s voor verschillende producten. Bij de machines van de SP flowpack serie van Belca kan de aanvoer van producten zowel automatisch als handmatig worden ingericht. De invoerband is aan te passen aan uw product.

De SP-flowpackmachine is geschikt voor verschillende type folies (ook krimpfolie). De folie wordt van onderen aangevoerd. De Belca SP-machine is een flowpackmachine voor producten zonder schaal en kan ook worden ingezet in combinatie met een krimptunnel. Bovendien worden de krimptunnels ook door Belca gebouwd. Hiermee wordt een totaaloplossing voor de klant geboden. Ook is de flowpackmachine in  MAP te verkrijgen.

belca-flowpacker-sp-serie

belca-flowpacker-fn-300

Belca FN flowpack serie

De Belca FN 300 is een hoogwaardige flowpackmachine. Deze flowpackmachine is ontwikkeld om trays met producten automatisch op hoge snelheid te verpakken. De machine is geheel in lijn te integreren en is uitgerust met een elektronische assensturing die de bek, de rollen en de invoer synchroniseert, waardoor de machine veelzijdig is en flexibiel in productveranderingen, evenals een goed synchronisme in de vereiste bewegingen. Dit leidt tot efficiency en hoge prestaties van de machine. De machine is ook voorzien van een dubbele foliehouder om machine-onderbrekingen te verminderen. De folie komt van onderen en de sealbar heeft een breedte van 300 mm.

De Belca FN 300 is uitgerust met de modernste asbesturing voor nauwkeurige en snelle productwisseling op een volledig automatische wijze. Samenvattend wordt dit volbracht via een 12″touch-screen dat het mogelijk maakt om meer dan 100 verschillende programma’s op te slaan. Meer informatie over de mogelijke folies vindt u onder de knop “Bekijk Belca FN 300”. 

Voordelen van onze serie Belca flowpackers

Advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Sismatec? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van passend advies in uw bedrijfsproces. 

Bovendien kunnen onze specialisten u ook alles vertellen over de mogelijkheden van de serie Belca flowpackers binnen uw werkproces!