CCM-serie

Sismatec en Uzermak zijn uw partners als het gaat om universele cutters voor uitzonderlijke veelzijdigheid. Eén machine voor meerdere procestappen!

CCM-serie

Sismatec en Uzermak zijn uw partners als het gaat om universele cutters voor uitzonderlijke veelzijdigheid.

Samengevat kunnen de CCM-serie kook- en koelmixers verschillende taken aan, zoals: mengen, verwarmen, koelen, malen, emulgeren, verkleinen, direct- en indirect verwarmen, koken onder vacuüm, ontluchten (vacuüm) en homogeniseren. Ook kunt u deze CCM’s in veel verschillende toepassingen gebruiken met hun alles-in-één-functie. Enkele voorbeelden van veel verschillende toepassingen zijn: smeltkaas, dressings, sauzen, babyvoeding, zoetwarenvullingen, amandelsprijs, mayonaise & ketchup.

Assortiment CCM-serie

De CCM-serie bestaat uit volumes van 5, 60, 90, 110, 200, 400, 800 & 1200 liters.

CCM-serie | Sismatec

Serietype CCM 5

Daarmee zorgt de Uzermak CCM 5 universeel machine voor een uitzonderlijke veelzijdigheid. Ook is de machine geschikt voor een grote variatie bewerkingsstappen. Bovendien heeft de kom een inhoud van 5 liter. Een aantal belangrijke kenmerken zijn: vacuum pomp, thermometer, stoomscheider, handmatig verwijderbare kom en een productverwerkingscapaciteit van maximaal 2,5 liter / batch. Misschien is deze machine wel iets voor u? Bekijk meer informatie over de CCM 5.

Serietype CCM 60

Een Uzermak CCM 60 is een universele cutter met uitzonderlijke veelzijdigheid. Daardoor is de machine geschikt voor een grote variatie bewerkingsstappen. Samengevat bevat de kom een inhoud van 60 liter. Een aantal belangrijke kenmerken zijn: vacuum pomp, thermometer, stoomfilter, handmatig kantelbare kom en een productverwerkingscapaciteit van maximaal 40 liter/ batch. Bekijk meer informatie over de CCM 60.

sismatec-ccm-60

Uzermak CCM 90

Serietype CCM 90

Concluderend is een Uzermak CCM 90 een universele machine voor uitzonderlijke veelzijdigheid. De machine is geschikt voor een grote variatie bewerkingsstappen. Zodoende beschikt de kom over een inhoud van 90 liter. Een aantal belangrijke kenmerken zijn: vacuum pomp, thermometer, uitlaatklep voor druk regulatie en een productverwerkingscapaciteit van maximaal 60 liter/ batch. Bekijk meer informatie over de CCM 90.

Serietype CCM 110

Zo is de Uzermak CCM 110 een universele machine met uitzonderlijke veelzijdigheid. Vandaar dat de machine geschikt is voor een grote variatie bewerkingsstappen. Samengevat beschikt de kom over een inhoud van 90 liter. Een aantal belangrijke kenmerken zijn: vacuum pomp, thermometer, uitlaatklep voor druk regulatie en een productverwerkingscapaciteit van maximaal 80 liter. Bekijk meer informatie over de CCM 110.

Uzermak CCM 110

Uzermak CCM 200

Serietype CCM 200

Een Uzermak CCM 200 universeel machine zorgt voor uitzonderlijke veelzijdigheid. Daarmee is de machine geschikt voor een grote variatie bewerkingsstappen. Verder bevat de kom een inhoud van maar liefst 200 liter. Een aantal belangrijke kenmerken zijn: vacuum pomp, thermometer, uitlaatklep voor druk regulatie en een productverwerkingscapaciteit van maximaal 170 liter/ batch. Bekijk meer informatie over de CCM 200.

Serietype CCM 400

Samengevat is de Uzermak CCM 400 een universele machine voor uitzonderlijke veelzijdigheid. Vandaar dat de machine is geschikt voor een grote variatie bewerkingsstappen. De inhoud van de kom bevat 400 liter. Een aantal belangrijke kenmerken zijn: vacuum pomp, thermometer, uitlaatklep voor druk regulatie en een productverwerkingscapaciteit van maximaal 400 liter/ batch. Bekijk meer informatie over de CCM 400.

Uzermak CCM 400

Uzermak CCM 800

Serietype CCM 800

Een Uzermak CCM 800 is een universele machine met een uitzonderlijke veelzijdigheid. Verder is de machine geschikt voor een grote variatie bewerkingsstappen. De inhoud van de kom bevat 800 liter. Een aantal belangrijke kenmerken zijn: vacuum pomp, thermometer, uitlaatklep voor druk regulatie en een productverwerkingscapaciteit van maximaal 800 liter/batch. Bekijk meer informatie over de CCM 800.

Serietype CCM 1200

Samengevat is de Uzermak CCM 1200 een universele machine voor uitzonderlijke veelzijdigheid. Vandaar dat de machine is geschikt voor een grote variatie bewerkingsstappen. De inhoud van de kom bevat 1200 liter. Een aantal belangrijke kenmerken zijn: vacuum pomp, thermometer en een uitlaatklep voor druk regulatie. Bekijk meer informatie over de CCM 1200.

ccm-serie-1200-liter

Voordelen van de CCM-serie

Advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Sismatec? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van passend advies in uw bedrijfsproces. Bovendien kunnen onze specialisten u ook alles vertellen over de mogelijkheden van de CCM-serie binnen uw werkproces.