Dieptrekker

Een dieptrekker, ook wel bekend als een dieptrekmachine of vacuumvormmachine, is een industriële machine die wordt gebruikt om driedimensionale vormen te creëren door een plat velletje (kunststof) te verwarmen en vervolgens in een mal te trekken of te duwen met behulp van vacuüm. Dit proces staat bekend als dieptrekken of vacuumvormen.

Bent u op zoek naar een dieptrekker? Dan bent u bij Sismatec aan hét juiste adres. Zo kunt u door middel van een dieptrekker zorgen dat uw product luchtdicht wordt verpakt. Daardoor blijft uw product langer houdbaar én wordt het hygiënisch verpakt. Daardoor bespaart u niet alleen tijd, maar ook zorgt een dieptrekker voor een veilige werkomgeving. 

Niet alleen kunt u bij Sismatec grote dieptrekmachines verkrijgen, maar ook wanneer u wilt dieptrekken op kleine schaal kan Sismatec u voorzien van de juiste apparatuur. Zodoende staan onze specialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Wanneer u direct ons dieptrekker en het aanbod wilt bekijken kunt u een kijkje nemen in ons assortiment.

Dieptrekker

Proseal T2 | Sismatec

Verschillende afmetingen

Wanneer u zoekt naar een dergelijke machine zal deze aan bepaalde eisen moeten voldoen om te kunnen functioneren binnen uw bedrijf. Daarom beschikt Sismatec over een uitgebreid assortiment. Daarin vindt u niet alleen complete lijnen. Maar ook kleinere machines welke uw werkproces kunnen vereenvoudigen. Daarnaast is er in veel gevallen mogelijk om een door u uitgekozen machine aan te passen zodat deze binnen uw bedrijf nog beter functioneert.  Daarnaast beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Transportband Sismatec
Vakona | Sismatec
Mado vloermodel cutter | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. 

Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert. Bent u benieuwd naar Sismatec? Neem dan eens een kijkje op onze Facebook pagina!