Dieptrekmachine

Bent u op zoek naar een dieptrekmachine? Dan bent u bij Sismatec aan hét juiste adres. Wij zijn verheugd om u te vertellen over onze machines.  Onze machines zijn dan ook te gebruiken voor talrijke producten zoals vlees, groente en vis.

Wat doet een dieptrekmachine?
Een dieptrekmachine is erop gericht om producten via vacuüm of begassing langdurig houdbaar te maken. Ook wel dieptrekken genoemd. Dit alles met de bedoeling om versproducten langer te kunnen gebruiken. Dat wil zeggen dat wij een hoogwaardige kwaliteit van verpakken toepassen, met de bedoeling u volledig te helpen bij het duurzaam verpakken.

Onze mensen zijn vakmensen en hebben kennis van dieptrekken, evenals weten zij servicegericht te werken. Kortom, uw zoektocht op basis naar een dieptrekmachine heeft u naar het goede adres geleid. Bekijk nu ons assortiment via een klik op de button hieronder.

Dieptrekmachine

Machines van Sismatec

Sismatec levert elke dieptrekmachine voor meerdere toepassingen, daardoor zijn wij in staat voor elk bedrijf een goede oplossing te bieden. Een dieptrekmachine zorgt ervoor dat een folieverpakking via vacuüm of begassen (MAP) zuurstofvrij wordt verpakt. Op grond van deze dieptrekken techniek blijven versproducten langer houdbaar.

Dieptrekproces
Elke dieptrekverpakking bestaat uit een onder- en een bovenfolie. De onderfolie wordt na opwarmen op de machine door vacuüm of stempels tot het gewenste formaat gevormd. Wanneer het product is afgevuld vacuüm getrokken of begast wordt de bovenfolie op de onderfolie vastgemaakt.

Onze dieptrekmachines zijn een prima oplossing voor het langer houdbaar maken van versproducten zoals vlees, groente en vis. Het voordeel van een dieptrekmachine is dat verpakkingen de zuurstof buiten houden en het gasmengsel in de verpakking blijft. Als gevolg daarvan blijven versproducten langer houdbaar voor het gebruik.

Geschikte producten voor dieptrekken
Dieptrekmachines zijn onder andere handig voor het verpakken van vis, zoals zalm, kabeljauw, schol of makreel. Maar ook sla, taugé, champignons, wortelen en aardappelen kunnen prima via dieptrekken langer houdbaar gemaakt worden.

Grote en kleine machines
Zoekt u bijvoorbeeld een kleine of grote machine om te dieptrekken? Wij leveren zowel kleine als grotere machines. Wilt u bijvoorbeeld grote producten verpakken, maar u hebt een beperkte ruimte? Dan zijn de  verpakkingsmachines E 15 Basic of C 15-HL een prima keuze. Bekijk ze maar eens in ons overzicht.

De machines zijn bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor het dieptrekken van vis in productiebedrijven, op markten, in winkelketens maar ook bij een viswinkel. Ze kunnen ook zonder enig probleem worden gebruikt voor de verpakking van bijvoorbeeld gevoelige medische producten. Of denk ook maar eens aan elektronica artikelen, evenals het verpakken van bankbiljetten.

Een C15 HL-versie is bijvoorbeeld een dieptrekmachine die is uitgerust met een sensor. Deze is standaard uitgerust met apparatuur voor zachte lucht en gas voor het voorzichtig vacuüm zuigen van gevoelige producten. De machine wordt geleverd met inzetplaten van hoge kwaliteit, waardoor het volume van de kamer uitstekend wordt verminderd. Dieptrekken op z’n best noemen wij dat

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact service

E-mailadres
services@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier