Firex

Zoekt u een vleesmenger? Daarvoor bent u bij Sismatec aan het juiste adres. Zo beschikt Sismatec over een ruim en uitgebreid assortiment met daarin vele machines die het proces binnen uw bedrijf kunnen vergemakkelijken. Door middel van een vleesmenger kunt u bijvoorbeeld specerijen gelijkmatig vermengen met uw vlees. Daardoor ontstaat er iedere keer weer een gelijkmatig mengsel in precieze hoeveelheden. Kortom, een vleesmenger vergemakkelijkt uw proces. Bovendien zijn alle apparaten uit het assortiment van Sismatec eenvoudig te bedienen en reinigen. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over een van onze machines kunt u daarvoor contact opnemen met onze specialisten. Wij voorzien u graag van passend advies en informatie. Ook kunt u direct een kijkje nemen in ons aanbod.

Firex Multicooker kookketel | Sismatec
Firex | Sismatec

Verschillende formaten

Sismatec is uw partner in industriële automatisering & robotica in de voedingsindustrie. We bieden diverse mogelijkheden voor de integratie van smart industrie en robotica waarmee we iedere productielijn zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Zoals het inzetten van robot armen of delta pickers voor het optimaliseren van een productieprocessen. Combineer deze robotica met machines van onze A-merken en creëer de ultieme productielijn voor iedere situatie! Wij zijn instaat alle systemen 24/7 te monitoren en te onderhouden. In samenwerking met onze technische dienst kunnen wij ervoor zorgen dat uw productieproces vlekkeloos verloopt en blijft lopen

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

SFB1 transportband | Sismatec
Vakona | Sismatec
Mado vloermodel cutter | Sismatec
Service en onderhoud | Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.