Gasverpakken

Wanneer u zoekt op gasverpakken bent u bij Sismatec aan het juiste adres. Zo wordt gasverpakken ook ‘Modified Atmosphere Packaging’ of ‘ MAP Verpakken’ genoemd. Door middel van een dergelijke verpakking blijft het product langer vers en houdbaar. Daarnaast blijft de kwaliteit en smaak behouden. Ook is het een zeer hygiënische manier voor het verpakken van een product. Verder bestaat het assortiment van gasverpakkingsmachines uit de merken Proseal en Webomatic. Daarnaast zijn de machines geschikt voor het verpakken van brood en banket, vis, vlees en vleeswaren, wild en gevogelte en zuivel en kaas. Wilt u meer informatie over onze machines? Bekijk dan snel het assortiment.

gasverpakken

gasverpakken | Sismatec | PROSEAL T10 mg 1

Verschillende afmetingen

Wanneer producten door middel van gas verpakt worden, zijn ze niet alleen langer houdbaar, maar blijven ze ook smaakvol en visueel aantrekkelijk omdat de kleur van het product beter behouden blijft. Een ander groot voordeel van gasverpakken is dat er minder chemische additieven (conserveringsmiddelen) nodig zijn. Tenslotte is gasverpakken een zeer hygiënische manier van verpakken. Heeft u speciale wensen? Geef het door aan onze medewerkers. Zo kunnen wij samen met u kijken naar de beste oplossing. Ook beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten zijn 24/7  beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat Sismatec enkel werkt met A-merken haalt u kwaliteit in huis wanneer u kiest voor Sismatec. Zo is ons assortiment voorzien van eenvoudig te bedienen producten. Daarnaast zijn al onze machines voorzien van robuuste materialen. Zo kunnen ze duizenden opdrachten aan zonder enkele problemen. Daarnaast zijn de machines voorzien van de laatste technologieën binnen de verpakkingsindustrie. Wilt u meer informatie over onze machines of het onderhoud van onze machines? Neem dan contact op met Sismatec.

gasverpakken | Sismatec | PROSEAL T2 mg 1

gasverpakken | Sismatec | ProsealGTR

gasverpakken | Sismatec | PROSEAL GT0s White 2 1

sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.