Nieuws & Projecten

Afweeg- en verpakkingslijn

Op donderdag 6 en vrijdag 7 juli hebben wij een complete lijnopstelling staan voor het afwegen en verpakken van veel mogelijke producten. Deze lijn bestaat uit een multihead weger van Bilwinco en een verticale zakkensluiter van Doypak.

Graag nodigen we u uit bij ons bedrijf in Almelo om deze weeg/verpakkingslijn aan u te demonstreren en u nader te informeren over de mogelijkheden van deze machines. Uiteraard doen we dit onder het genot van een hapje en een drankje.

Bilwinco produceert multihead wegers die zeer geschikt zijn voor de foodsector. De wegers kunnen verschillende producten zeer snel en nauwkeurig afwegen. We kunnen een grote range aan capaciteiten bieden, van een 10-kops tot wel een 32-kops. Hiermee kunnen we tot over de 200 verpakkingen per minuut wegen.
De multihead wegers van Bilwinco zijn speciaal ontwikkeld voor het wegen van verse en bevroren voedselproducten. De machines hebben een uniek ontwerp dat voldoet aan de strenge eisen op het gebied van hygiëne in de voedingsindustrie. De productzone is flexibel, zodat de machine op het gewenste product kan worden aangepast. De weegmachines zijn gebouwd uit roestvrij staal, hebben een solide constructie, een hoge output en zijn accuraat.

Doypak is een gerenommeerde Turkse leverancier van verticale zakkensluiters en de combinatie Bilwinco en Doypak is een bewezen succes. In deze opstelling wordt de verticale zakkensluiter onder de Bilwinco multihead weger geplaatst. Ook de Doypak machines zijn eenvoudig in de bediening, voorzien van servo-techniek en goed reinigbaar. Doypak levert dan ook al decennia goede en betrouwbare machines.

Wij hopen dat u geïnteresseerd bent om deze opstelling te komen bezichtigen en verzoeken u zich vooraf bij ons aan te melden door een email te sturen aan: j.slaghekke@sismatec.nl

Graag tot ziens bij ons bedrijf in Almelo!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.