Info

Gas verpakken

Gasverpakken, ook wel ‘Modified Atmosphere Packaging’ of ‘MAP verpakken’ genoemd, zorgt ervoor dat verse producten langer houdbaar zijn en hun kwaliteit en smaak behouden.

Voordelen van gasverpakken

Wanneer producten door middel van gas verpakt worden, zijn ze niet alleen langer houdbaar, maar blijven ze ook smaakvol en visueel aantrekkelijk omdat de kleur van het product beter behouden blijft. Een ander groot voordeel van gasverpakken is dat er minder chemische additieven (conserveringsmiddelen) nodig zijn. Tenslotte is gasverpakken een zeer hygiënische manier van verpakken.

Gasverpakken met een machine van Proseal of Webomatic

De verpakkingsmachine is bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Ons assortiment aan gasverpakkingsmachines bestaat uit verpakkingsmachines van de merken Proseal en Webomatic. Deze verschillende machines zijn geschikt voor het verpakken van brood en banket, vis, vlees en vleeswaren, wild en gevogelte, zuivel en kaas.

Advies over gasverpakken?

Wilt u meer informatie over gasverpakken? Of meer informatie over ons uitgebreide assortiment aan verpakkingsmachines? Neem dan gerust contact op met één van de experts van Sismatec. Wij geven u graag een persoonlijk advies bij de aanschaf van een passende verpakkingsmachine.