Info

Krimptunnel

Krimptunnel | Sismatec | krimptunnel

In een krimptunnel van Webomatic wordt een krimpverpakking gemaakt die heel strak aansluit op het gesealde product. Dit gebeurt door middel van warme lucht in een soort hete lucht oven. De luchtcirculatie in de krimptunnel kan aangepast worden door middel van kleppen in de tunnel.

De krimpfolie wordt eerst geseald door middel van een Webomatic vacuumsealmachine. Vervolgens wordt het product met de krimpfolie erom heen in de krimptunnel geschoven. Dit kan eventueel ook automatisch. De krimptunnels worden uitgevoerd met een gaas transportband.

Krimptunnels van Webomatic

Webomatic produceert verpakkingsmachines voor de food en non-food markt. Het aanbod van Webomatic bestaat uit vacuummachines, dubbelkamers, schalensluitmachines, traysealers en dieptrekkers. Webomatic verpakkingsmachines staan bekend om degelijk, zeer betrouwbaar, gebruikersvriendelijk, hygiënisch design en een lange levensduur.

Advies over een krimptunnel?

Wilt u meer infomatie? Sismatec geeft u graag advies bij de overweging of aanschaf van een Webomatic krimptunnel of een complete verpakkingslijn.