Info

Vacuüm verpakken

Vacuüm verpakken verlengt de houdbaarheid

Door uw voedsel vacuüm te verpakken verleng je de houdbaarheid. De producten worden namelijk tegen invloeden van buiten beschermd. De vacuümmachine verwijdert namelijk de lucht en daarmee ook de zuurstof. Zo voorkomt u dat zogenaamde aerobe micro-organismen uw voedsel aantasten waardoor ze bederven, en kunt u de producten optimaal beschermen.

De beste machines om vacuüm te verpakken

Sismatec heeft vele diverse machines die geschikt zijn voor vele toepassingen (vis, vlees, gevogelte, zuivel, groente en fruit, etc.). Onze machines zijn van het kwaliteitsmerk Webomatic. Alle vacumeermachines zijn gemaakt van roestvast staal en zeer eenvoudig schoon te maken. U kunt kiezen uit vacuümmachines met een één- of tweekameruitvoeren. De éénkamermachines van het merk Webomatic zijn op wielen en gemaakt voor de verwerking van de wat grotere producten, maar tegelijkertijd zijn ze ook geschikt voor snelle verplaatsing. De tweekamermachines bieden een dubbel volume.

Advies op maat voor vacuüm verpakken?

Welke vacuümmachine past het best bij uw bedrijf? Wij adviseren u graag. Vanaf 1963 zetten wij ons vakmanschap voor de integratie van machines bij de levensmiddelen- en farmaceutische industrie in. Neem contact op met één van onze adviseurs en we helpen u graag op weg!