Info

Vacuümmachine

Vacumeren met vacuümmachine

Met een vacuümmachine wordt de houdbaarheid van uw producten verlengt. U beschermt de producten namelijk tegen invloeden van buiten. De vacuümmachine verwijdert lucht en daarmee ook de zuurstof. Zo voorkomt u dat zogenaamde aerobe micro-organismen uw voedsel aantasten waardoor ze bederven, en heeft u een optimale bescherming van de medische middelen.

De meest geschikte vacuümmachine voor uw slagerij

Sismatec heeft vacuümmachines die geschikt zijn voor vele toepassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit vacuümmachines met een één- of tweekameruitvoeren. De éénkamermachines van het merk Webomatic zijn op wielen en gemaakt voor verwerking van de grote producten, maar tegelijkertijd zijn ze ook geschikt voor snelle verplaatsing. De tweekamermachines bieden een dubbel volume. Alle tweekamermachines zijn gemaakt van roestvast staal en gemakkelijk te reinigen. Afhankelijk van uw verpakkings- en productwensen, levert Sismatec we de vacuümmachine inclusief een MAP gastoevoer.

Advies op maat de juiste machine?

Wilt u graag advies ontvangen over welke vacuümmachine het beste past bij uw bedrijf? Wij leveren graag een persoonlijk advies en service op maat. Neem daarom gerust, geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder!