Info

Vleesmenger

Een vleesmenger is een apparaat om vlees mee te mengen. Dat vlees kan bijvoorbeeld gehakt zijn, maar ook worstdeeg. Toch kun je met een vleesmenger ook vele andere producten dan vlees mengen, zoals brood, groenten, vis, en zuivel. Het is dus een zeer veelzijdige machine die niet mag ontbreken in een slagerij.

Voordelen van een vleesmenger

In vleesmenger is niet alleen geschikt om vlees te mengen, maar ook ideaal om te marineren en te paneren. Ook droge ingrediënten kunnen makkelijk gemengd worden door een vleesmenger. Doordat dit apparaat zo veelzijdig is, is het ideaal in slagerijen, maar ook in andere horecakeukens.

Een vleesmenger van Günther, Vakona of Slsmatec

Ons assortiment vleesmengers van de welbekende merken Günther, Vakona en Slsmatec hebben allen een fantastisch meng resultaat. En elke machine heeft zijn eigen specialiteiten. Zo zijn er vleesmengers die geschikt zijn voor middelgrote tot grote slagerijen, en vleesmengers die ideaal zijn voor een wat kleinere slagerij.

Advies over vleesmengers?

Wilt u meer informatie over ons uitgebreide assortiment aan vleesmengers? Of twijfelt u over welke vleesmenger voor uw slagerij of horeca keuken het meest geschikt is? Neem dan gerust contact op met één van de experts van Sismatec. Wij geven u graag advies bij de aanschaf van een passende vleesmenger.