Injecteren kip

U heeft gezocht op injecteren kip. Vervolgens bent u uitgekomen bij Sismatec. Dat betekent dat u op het goede adres bent gearriveerd, omdat wij elke machine voor injecteren van kip kunnen aanbieden. Onze machines zijn dan ook te gebruiken voor talrijke vleesproducten.

Het injecteren is niets anders dan het onder druk inspuiten van een mengsel van zout en water. Ten tweede kunt u kruiden of een marinade toevoegen. Het komt er op neer dat smaken en en sappigheid worden verbeterd.

Sismatec levert machines die het injecteren op een juiste en verantwoorde wijze regelen. Anders gezegd kip krijgt een volle smaak en is heerlijk mals. Al met al betekent dat u een prachtig vleesproduct kunt bieden aan uw klanten.

Als u kiest voor injecteren van bijvoorbeeld kipfilet, dan wil dat zeggen dat u een mooi en vers product samenstelt. Onze mensen helpen u bij het maken van de juiste keuze en zijn ten slotte vakmensen. Voor elk product beiden we een mooie injectie oplossing. Zij hebben zowel kennis van zaken als ook een servicegerichte instelling. Kortom, uw zoektocht op basis van injecteren van kip heeft u naar het goede adres geleid. Bekijk nu ons assortiment via een klik op de button hieronder.

injecteren kip

Injecteren van kip of kipfilet.

Sismatec levert machines die efficiënt kip kunnen injecteren. Onder meer leveren wij machines van het merk Gunther en Vakona. Deze machines zijn een prima oplossing voor het snel injecteren van onder meer kipfilets. Ze zijn eenvoudig te bedienen en zorgen onder meer voor een goede injectie, zodat er een smaakvol en mooi product ontstaat.

De injectiemachines zijn onder andere ook handig voor het injecteren van rundvlees of varkensvlees.

De machines hebben automatisch omkeerbare injectoren door middel van het aansturen van servo motoren. De capaciteit van de machines is verschillend, maar 50 injecties per minuut is mogelijk.

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact service

E-mailadres
services@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier