Kip injecteren bbq

U heeft gezocht op injecteren van kip bbq. U bent vervolgens bij Sismatec uitgekomen. Dat betekent ten eerste dat u op het goede adres bent gearriveerd, omdat wij een Gunther injectiemachine kunnen leveren. Onze machines zijn ten tweede vooral te gebruiken voor voedingsproducten die u graag wilt voorzien van een meer smaak en malsheid.

Hoe doet een Gunther injectiemachine dat?
Een Gunther injectiemachine is ten eerste bedoeld voor het injecteren van bbq kip, vaak voorzien van een heerlijke kruidenmarinade of kruidenbouillon.

Een Gunther injectiemachine ontwikkelt en zorgt voor het smaakvoller en malser maken van vlees, gevogelte en vis. Kip injecteren bbq met een Günther werkt voor zowel ambachtelijke slagers alsook voor grote bedrijven.

Omdat kip injecteren vrij makkelijk te bereiden is krijg je door het bewerken een heerlijke malse kip. Vlees, kip en vis krijgt zo een meer nattere structuur in plaats van een droge structuur. Tijdens het bereiden van bijvoorbeeld vlees en het uiteindelijk consumeren van vlees merk je duidelijk een groot verschil.

Gunther PI 54 | Sismatec

Gunther machines.

Een stuk kip injecteren bbq, ofwel een vlees of vissoort kunt van een heerlijke extra smaak en sappigheid voorzien. Met een Gunther injectiemachine kunt u seriematig uw producten marineren en vochtiger maken.

Kip injecteren bbq. Waarom eigenlijk?
Het idee van kip injecteren bbq is heel simpel.  Elk stukje vlees, kip of vis kunt u marineren met lekkere kruiden en dus smaken. Ten eerste bereikt u met het strooien of inwrijven van droge kruiden of pasta kruiden alleen maar de buitenkant. ofwel het buitenste stukje wordt van smaak voorzien.

Ten tweede zou u kunnen marineren, maar ook dat levert vaak maar een beperking van smaken op. Immers, de marinade trekt slechts een paar millimeter in de kip of vis. Wilt u een uniek smaakvol product verkopen en u wilt zich daarmee onderscheiden dan is een injectiemachine de oplossing.

De machines van Gunther kunnen als geen ander sensationele smaken samenstellen. Ofwel een lekker stukje vlees wordt nog lekkerder, maar bovenal een smaakbeleving.

Het vlees, kip of visproduct kunt u op diepte injecteren, waardoor u een marinade, bouillon of kruidenvocht kunt toedienen.

Gunther levert machines die als geen ander fijn, grof en zelfs met meerdere openingen eenvoudig op diverse lagen van kip, vlees of vis kunnen injecteren.

Smaaksensatie
Als u eenmaal een Gunther injectiemachine gewend bent, dan zult u waarschijnlijk nooit meer anders bereiden. Wellicht heeft u al een idee om uw product op smaak te brengen. Misschien heeft u nog niet helemaal een idee bij het smaakvol bereiden, maar neem gerust even contact op met onze adviseurs. Zij kunnen u als geen ander uitleggen hoe u kip injecteren bbq kunt realiseren.

Kip injecteren bbq met Gunther machines

Gunther PI 400 | Sismatec

Sismatec levert ten eerste individuele machines die vlees injecteren met water, maar bovenal ook  complexe productielijnen voor de verwerking van levensmiddelen.

Elke injectiemachine wordt ten tweede op maat geleverd waarbij een belangrijk onderdeel vormt voor het precies plaatsen van de machinelijn van uw productieproces. Kortom een precieze installatie is enorm belangrijk. Er is nog een reden waarom het belangrijk is dat u op juiste wijze installatie en onderhoud pleegt aan de machines. Vandaar dat onze monteurs u graag helpen bij het opbouwen van de machinesystemen.

Aan de andere kant als u een machine zoekt, kijk dan ook even bij onze occasions. Wellicht hebben we op dit moment een goede occasions voorradig.

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact service

E-mailadres
services@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier