Luchtdicht verpakken voedsel

Bent u op zoek naar effecieve oplossingen voor het luchtdicht verpakken van voedsel? Ontdek de uitgebreide selectie van vacumeermachines bij Sismatec, uw deskundige partner in voedselverpakkingsmachines. Ons assortiment omvat een divers aanbod van vacumeermachines, ideaal voor zowel grote als kleine productiebehoeften. Elke bedrijfsgrootte vindt bij ons een geschikte machine die voldoet aan de specifieke eisen voor het luchtdicht verpakken van voedsel. 

Sismatec gaat verder dan alleen het aanbieden van hoogwaardige machines voor het luchtdicht verpakken van voedsel. Wij zijn trots op onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring met onze producten. Daarom bieden wij niet alleen topkwaliteit machines, maar ook deskundig advies om u te helpen de perfecte keuze te maken voor uw bedrijf. Ontdek onze volledige collectie van vacumeermachines online en vind de ideale oplossing voor uw voedselverpakkingsbehoeften. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze machines specifiek voor het luchtdicht verpakken voedsel?  Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Luchtdicht verpakken voedsel

Voedsel verpakken

Verschillende afmetingen

Wanneer u zoekt naar een dergelijke machine die verantwoordelijk is voor het luchtdicht verpakken voedsel. zal deze aan bepaalde eisen moeten voldoen om te kunnen functioneren binnen uw bedrijf. Daarom beschikt Sismatec over een uitgebreid assortiment. Daarin vindt u niet alleen complete lijnen. Maar ook kleinere machines welke uw werkproces kunnen vereenvoudigen. Daarnaast is er in veel gevallen mogelijk om een door u uitgekozen machine aan te passen zodat deze binnen uw bedrijf nog beter functioneert.  

Daarnaast beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Transportband Sismatec
Vakona | Sismatec
Mado vloermodel cutter | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.