Mengmachine

Een mengmachine is een apparaat dat wordt gebruikt om verschillende materialen of substanties grondig te mengen tot een ‘homogeen’ mengsel. Deze machines worden in verschillende industrieën gebruikt, variërend van voedselproductie tot chemische productie en bouwmaterialen.

Bij Sismatec verkopen wij de mengmachines voor de voedselproductie. In de voedselproductie wordt een mengmachine gebruikt om ingrediënten te mengen en te creëren voor de productie van de voedselproducten.

 Wanneer u zoekt naar een mengmachine bent u daarvoor aan het juiste adres bij Sismatec. Zo kan Sismatec u diverse mengmachines leveren, voor kleine producties, maar ook voor grotere schalen. Daardoor is er voor iedere toepassing een geschikte variant te vinden binnen het aanbod van Sismatec. Door middel van een mengmachine kunt u ingrediënten gelijkmatig vermengen. 

Niet alleen zorgt u daarmee voor een goede menging, maar ook bespaart u daarmee op tijd. Zo zal de mengmachine uw mengtaken overnemen. Wilt u meer informatie over het toevoegen van een mengmachine in uw werkproces? Neem dan contact op met een van onze specialisten en laat u adviseren. Ook kunt u direct ons aanbod bekijken.

Mengmachine

Proseal T2 | Sismatec

Verschillende afmetingen

Wanneer u zoekt naar een dergelijke machine zal deze aan bepaalde eisen moeten voldoen om te kunnen functioneren binnen uw bedrijf. Daarom beschikt Sismatec over een uitgebreid assortiment. Daarin vindt u niet alleen complete lijnen. Maar ook kleinere machines welke uw werkproces kunnen vereenvoudigen. Daarnaast is er in veel gevallen mogelijk om een door u uitgekozen machine aan te passen zodat deze binnen uw bedrijf nog beter functioneert.  Daarnaast beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Transportband Sismatec
Vakona | Sismatec
Mado vloermodel cutter | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.