Modulaire transportband

Wanneer u zoekt op modulaire transportband bent u daarvoor aan het juiste adres bij Sismatec. Zo beschikken we over een van dé beste transportbanden binnen de voedselindustrie. Doordat het ontwerp en de ontwikkeling door Sismatec zelf is gedaan hebben we veel eisen kunnen verwerken in de band. Daardoor is de modulaire transportband een ware alleskunner. Door middel van de transportband kunt u op een veilige en vlotte manier uw voedsel vervoeren. Ook is de modulaire transportband ontwikkeld zodat het aan alle mogelijke eisen en vragen in de voedselindustrie voldoet. Zoals volledige IP69K bescherming, een hygiënisch makkelijk schoon te maken design en interne veiligheidssensoren.

Wilt u meer informatie ontvangen over een transportband kopen bij Sismatec? Neem dan contact op met ons. Daarnaast kunt u ook direct ons assortiment bekijken.

Modulaire transportband

Transportband modulair

Verschillende afmetingen

Niet alleen zijn onze transportbanden eenvoudig te bedienen. Maar ook zijn de transportbanden robuust en zeer stevig gebouwd. Zo is de modulaire transportband standaard leverbaar in een lengte van 3 meter. Daarnaast zijn klant specifieke maten mogelijk door de modulaire bouw van de transportband zonder dat deze extreem in prijs stijgt. Ook kunt u kiezen voor een ‘High-friction belt’ voor veel grip op trays, of voor een ‘Low-friction belt’ voor het transporteren van producten waardoor er minder productresten op de band achterblijft. 

Daarnaast beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat de transportbanden van Sismatec in-house worden gemaakt kunnen wij deze voorzien van de meest hoogwaardige materialen. Daardoor haalt u een kwaliteit product in huis waarmee u op een relatief eenvoudige manier uw producten kunt transporteren. Daarnaast is het ook mogelijk een robotarm te plaatsen naast een van de transportbanden zodat het overpakken van uw product nog eenvoudiger gaat. Wilt u meer informatie over onze transportbanden of onderhoud? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

SFB1 transportband | Sismatec
Modulaire transportband | Sismatec
SFB1 transportband | Sismatec
Service en onderhoud | Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.