Multihead weigher Bilwinco machines

Multihead weigher Bilwinco machines ✔ Sismatec Process & Packaging Solutions ✔ Nieuwe Machines ✔ Spare Parts ✔ Occasions ✔ Technische Service ✔ +31(0)546-874111

U heeft gezocht op Multihead weigher. U bent vervolgens bij Sismatec uitgekomen. Dat betekent ten eerste dat u op het goede adres bent gearriveerd, omdat wij Multi weigher van Bilwinco machines leveren. Onze machines zijn ten tweede vooral te gebruiken voor voedingsproducten en harde producten die precieze afweging vereisen.

Wat doen Multihead weigher van Bilwinco machines?
Bilwinco Multihead weigher machines zijn ten eerste weegmachines. Deze machines wegen nauwgezet portie groottes van zowel 10 g als bijvoorbeeld 25 kg waarbij de weegcapaciteit gaat tot 300 porties per minuut.

Ten tweede omdat de behoeften van wegen verschilt per product zijn de weegmachines van Bilwinco te verdelen in twee groepen. U moet daarbij denken aan natte producten (W-typen) en droge producten (D-typen).

Bilwinco infeed systems | Sismatec

Opties bij de machines.

Alle machines worden optioneel geleverd met een mobiel ondersteuningsframe dat is ontworpen voor veelzijdig, maar vooral flexibel wegen en verpakken.

Het invoersysteem en het vulgereedschap kunnen ook als mobiele eenheden worden geleverd om vervolgens een ​​compleet mobiel weeg- en verpakkingssysteem te vormen.

Mobiliteit is vaak belangrijk als het gaat om hygiëne. Een weger op wielen kan worden weggerold van uw verpakkingslijn, waardoor u met hoge druk de machine kan schoonmaken. Vervolgens verplaatst u na schoonmaken de weger weer terug bij de verpakkingslijn. Het mobiele systeem kan zodoende snel en handig verplaatst worden waardoor u risico’s vermijd tijdens het produceren.

Het scheelt bovendien als u de weger op enige afstand van de verpakkingslijn weet te houden. Wij kunnen u adviseren bij het optimaal inrichten van de verpakkingslijn.

Food verpakken
Als u voeding gaat verpakken dan gelden er hoge eisen als het gaat om hygiëne. Ten eerste de apparatuur moet gemakkelijk te reinigen zijn en ten tweede de werkplek moet voorbereid zijn op goede hygiëne. Bilwinco heeft toonaangevende Multihead weigher machines ontwikkeld die zich enerzijds richten op het reinigen van bacteriën en anderzijds materialen die de agressieve omgeving in de natte voedingsmiddelenindustrie verdragen. Alle apparatuur, zoals voeder-, weeg- en vulsystemen zijn ontworpen met de grootste aandacht voor hygiëne.

Farmacie
Sismatec levert complete verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische industrie. Maar bovenal zijn we meer dan een leverancier van wegen en verpakken. Wij zijn uw partner bij elke stap van het proces, van idee tot operationele verpakkingslijn.

Onze verpakkingslijnen bestaan ​​bovendien uit een op maat gemaakte weeglijn in combinatie met de verpakkingsoplossing van uw keuze. Onze kracht is vooral onze kennis van de beschikbare verpakkingsoplossingen en hoe deze in wisselwerking staan ​​met onze multiheadwegers.

Distributie
Het distributiesysteem is daardoor ontworpen om te voldoen aan individuele vereisten voor verschillende soorten verpakkingslijnen. Dat wil zeggen dat onderdelen vaak uitwisselbaar zijn die op dezelfde verpakkingsmachine kunnen worden gebruikt voor zowel verschillende grootten als hoeveelheden.

op grond daarvan zijn er stationaire of verplaatsbare oplossingen beschikbaar.

Bilwinco systemen
Sismatec levert ten eerste zowel automatische transport- als voersystemen voor precieze producttoevoer naar de systeemweger.

Elk machine multihead weigher opstelling wordt ten tweede op maat geleverd waarbij een belangrijk onderdeel vormt voor het precies vullen van uw product. Kortom een gelijkmatige toevoerstroom is enorm belangrijk. Er is nog een reden waarom het belangrijk is dat u op juiste wijze installatie en onderhoud pleegt aan de machines. Vandaar dat onze monteurs u graag helpen bij het opbouwen van de machinesystemen.

Aan de andere kant als u een machine zoekt, kijk dan ook even bij onze occasions. Wellicht hebben we op dit moment een goede occasions voorradig.

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact service

E-mailadres
services@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier