Nieuws & Projecten

Proseal en Sismatec op Fruit Logistica Berlijn 2023

U bent van harte welkom Proseal & Sismatec te bezoeken op de Fruit Logistica, hal 1.1, stand C-20, in Berlijn op 8, 9 en 10 februari 2023.

Sismatec en Proseal

Sismatec is met Proseal wereldwijd de meest toonaangevende leverancier van traysealmachines in de zachtfruit sector. Door te kiezen voor Proseal, kiest u niet alleen voor een zeer betrouwbaar merk, maar kunt u ook uw producten op een duurzame en zeer milieuvriendelijke manier verpakken. Vanwege het topseal principe is het plasticverbruik al sterk verminderd.

Traysealing en Casepacking oplossingen

Op de stand tonen wij de Proseal GT2s machine. De GT2s is een automatische traysealer, die tot 120 verpakkingen per minuut kan sealen. 

Daarnaast presenteren wij onze Case Packer CP3. De Proseal CP3 is de ideale aanvulling op Proseal's uitgebreide assortiment van traysealmachines om klanten een complete verpakkingsoplossing te bieden. Met de Case Packer kunt u op hoge snelheid kratten en dozen vullen tot wel 120 verpakkingen per minuut. Wij informeren u graag over deze innovatie tijdens de beurs.

Bovendien laten we u de laatste trends op verpakkingsgebied zien, zo hebben we allerlei soorten verpakkingen van verschillende materialen. 

Productielijn | Sismatec

Plan uw bezoek - Proseal en Sismatec op Fruit Logistica Berlijn 2023

U kunt ons bezoeken van 8 tot en met 10 februari 2023. Wilt u ons bezoeken? U kunt zich registreren via deze link
Indien u meer informatie wenst of vooraf een afspraak wilt maken, kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Wij ontvangen u graag in hal 1.1 - stand C-20. 

fruit logistica 2023

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.