Nieuws & Projecten

Sismatec en Proseal op Fruit Logistica Berlijn 2024

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten op de Fruit Logistica 2024, van 7 tot en met 9 februari 2024 in Berlijn. Bezoek Sismatec & Proseal in hal 1.1 - stand C-20.

fruit-logistica-berlijn-2024

Sismatec & Proseal

Sismatec is met Proseal wereldwijd de meest toonaangevende leverancier van traysealmachines in de zachtfruit sector. Door te kiezen voor Proseal, kiest u niet alleen voor een zeer betrouwbaar merk, maar kunt u ook uw producten op een duurzame en zeer milieuvriendelijke manier verpakken. Vanwege het topseal principe is het plasticverbruik al sterk verminderd. 

Complete verpakkingslijn

Op de stand wordt een complete verpakkingslijn getoond, bestaande uit: 3 tier conveyor met geïntegreerde weegschalen, de Proseal GT2s Traysealer en de multi-award winning Case Packer Cp3. Dit is een lijn die tot 120 trays per minuut kan vullen, sealen en verpakken. 

We tonen ook de Proseal XTRs machine! Een gloednieuwe halfautomatische roterende tafelmachine met twee stations, die tot 30 verpakkingen per minuut kan sealen zonder perslucht nodig te hebben. De plug-en-play oplossing is eenvoudig te bedienen en het volledige elektrische sealen van de XTR zorgt voor een consistentere en efficiëntere sealkracht. Dit verlaagt het energieverbruik en de totale eigendomskosten voor de gebruiker. 

Trends verpakkingsgebied

Bovendien laten we u de laatste trends op verpakkingsgebied zien, zo hebben we allerlei soorten verpakkingen van verschillende materialen. 

Steeds vaker worden verpakkers gedwongen (al dan niet vanuit retail) om een keuze te maken tussen plastic en karton. Dit brengt meestal onnodige kosten (voor bijvoorbeeld een extra sealwerktuig) met zich mee. Wanneer de juiste materialen gebruikt worden zijn wij echter in staat om zowel plastic als karton met één en hetzelfde sealwerktuig te sealen. 

Sismatec en Proseal op Fruit Logistica Berlijn 2024 | Sismatec

Plan uw bezoek

Wij vertellen u graag meer over de laatste trends op verpakkingsgebied en over onze innovaties. U kunt ons bezoeken van 7 tot en met 9 februari 2024. Wilt u ons bezoeken? U kunt zich registreren via onderstaande link. Indien u meer informatie wenst of vooraf een afspraak wilt maken, kunt u altijd contact met ons opnemen.

banner-fruit-logistica-

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.