Nieuws & Projecten

Sismatec is aanwezig op de Aardbeiendag en ISFC in Den Bosch

Sismatec is aanwezig op de Aardbeiendag en ISFC (International Soft Fruit Conference) in Den Bosch op woensdag 11 en donderdag 12 januari 2023. Deze dagen vinden plaats in de Brabanthallen.
U bent deze dagen van harte welkom om onze stand te bezoeken.

beurs

Bezoek Sismatec op de Aardbeiendag en ISFC in Den Bosch

Op woensdag 11 januari 2023 staat Sismatec met een stand op de Aardbeiendag in Den Bosch. Op onze stand tonen wij de Proseal Traysealer, type GT2s. De GT2s is een automatisch in lijn traysealer.
De machine is geschikt voor 120 atmosferische verpakkingen per minuut met een 6 impressie tool en zit vol met gebruiksvriendelijke voordelen. Daarnaast tonen wij onze Proseal Case Packer CP2.

Wij zullen alle belangstellenden informeren over de laatste trends op verpakkingsgebied. Op donderdag 12 januari staat Sismatec met de stand op het ISFC in Den Bosch. 
Deze dagen staan in het teken van informatie en netwerken.

aardbeien-topseal

Sismatec en Proseal

Sismatec is leverancier van Proseal traysealers en kan natuurlijk niet ontbreken op dit evenement. De Proseal Traysealers zijn gespecialiseerd in het verpakken van fruit en groentes. Proseal produceert een uitgebreid assortiment van handmatige-, halfautomatische- en automatische in-line topsealmachines die tot 240 verpakkingen per minuut kunnen sealen en heeft een ruim assortiment casepackers. Wij vertellen u graag meer over de laatste trends op verpakkingsgebied en over onze innovaties.

Proseal | Sismatec

Meer informatie

Wenst u meer informatie over de Aardbeiendag en/of de ISFC in Den Bosch? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl. 

Wij hopen u te ontvangen op onze stand. Mocht u vooraf graag een afspraak met één van onze verkopers willen plannen? Neemt u dan gerust contact met ons op. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.