Nieuws & Projecten

Sismatec is aanwezig op de bloemkool – broccoli contactdag in Andijk

Sismatec is aanwezig op de bloemkool - broccoli contactdag in Andijk op vrijdag 27 januari 2023. Deze contactdag vindt plaats in de nieuwe bedrijfshal van Fa. Pn. Slagter in Andijk (Kadijkweg 43).
Vanaf 14:00 uur bent u hier welkom voor een interessante middag met onder andere een bedrijfspresentatie. 

Bezoek Sismatec op de contactdag

Op 27 januari 2023 staat Sismatec met een stand op de Bloemkool - broccoli contactdag in Andijk. Wij zullen alle belangstellenden informeren over de laatste trends op verpakkingsgebied.
Deze contactdag staat in het teken van informatie en netwerken.

Sismatec en Belca

Sismatec & Belca zijn uw partner als het gaat om een breed assortiment flowpack machines. Sismatec kan met de Belca flowpackers natuurlijk niet ontbreken op dit evenement. Met onze Belca flowpackers kunnen we met een korte omsteltijd verschillende schaalafmetingen verpakken op eenzelfde machine. Met onze flowpackers kunnen we duurzaam verpakken door mono-materialen te gebruiken voor schalen en folies.

Bekijk meer informatie over Belca flowpackers voor productgroep groente en fruit. 

Bekijk broccoli video.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over de bloemkool - broccoli contactdag in Andijk? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl.

Wij hopen u te ontvangen op onze stand. Mocht u vooraf graag een afspraak met één van onze verkopers willen plannen? Neemt u dan gerust contact met ons op. 

broccoli flowpacken belca

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.