Nieuws & Projecten

Sismatec is aanwezig op de Bloemkool-Broccoli Contactdag in Hoogkarspel 2024

Sismatec is aanwezig op de bloemkool - broccoli contactdag in Hoogkarspel op vrijdag 26 januari 2024. Deze contactdag vindt plaats bij Tolpoort Vegetables - Tolweg 7 in Hoogkarspel. Vanaf 13:30 uur bent u hier van harte welkom. 

Bezoek Sismatec op de contactdag

Op vrijdag 26 januari 2024 staat Sismatec met een stand op de Bloemkool - broccoli contactdag in Hoogkarspel. Wij zullen alle belangstellenden informeren over de laatste trends op verpakkingsgebied. Deze contactdag staat in het teken van informatie en netwerken. 

Sismatec & Belca

Sismatec & Belca zijn uw partner als het gaat om een breed assortiment flowpack machines. Sismatec kan met de Belca flowpackers natuurlijk niet ontbreken op dit evenement. Met onze Belca flowpackers kunnen we met een korte omsteltijd verschillende schaalafmetingen verpakken op eenzelfde machine. Met onze flowpackers kunnen we duurzaam verpakken door mono-materialen te gebruiken voor schalen en folies. 

Bekijk meer informatie over Belca flowpackers voor productgroep groente en fruit.

Bekijk broccoli video.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over de bloemkool - broccoli contactdag in Hoogkarspel? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl

Wij hopen u te ontvangen op onze stand. Mocht u vooraf graag een afspraak met één van onze verkopers willen plannen? Neemt u dan gerust contact met ons op. 

broccoli flowpacken belca

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.