Nieuws & Projecten

Sismatec op Anuga FoodTec 2022 Keulen

Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken op de Anuga FoodTec in Keulen van 26 tot en met 29 april 2022. 

Als toonaangevende wereldwijde vakbeurs is Anuga FoodTec de belangrijkste bron van impulsen voor de internationale voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

ANUGA FoodTec & Sismatec

Anuga FoodTec presenteert de industrie haar innovaties en technologische visies – van procestechnologie tot vul- en verpakkingstechnologie tot voedselveiligheid, van verpakkingsmaterialen tot digitalisering en intra logistiek. Sismatec levert hiervoor een breed assortiment aan machines van A-merken. Ons team is te vinden op de stands van onderstaande leveranciers. 

Intray – Hal 6.1 Stand B031 B039
Intray is een expert in het ontwerpen, construeren en installeren van traydenesters voor vlees, gevogelte, kant-en-klaarmaaltijden, fruit & groenten, bakkerijproducten, vis, diervoeding, snacks en zoetwaren.

 Sismatec op Anuga FoodTec 2022 Keulen | Sismatec

Proseal – Hal 6.1 Stand D030 F049
Proseal is marktleider op het gebied van het topsealen, of het nu gaat om gas flush, vacuum/gas of skinverpakken. Proseal biedt klanten de complete verpakkingsoplossing met een uitgebreide serie
handmatige, semi-automatische- en volautomatische traysealers

Sismatec op Anuga FoodTec 2022 Keulen | Sismatec


Schomaker – Hal 6.1 Stand D060 E069

Schomaker Convenience Technik levert o.a. frituur- en gaarlijnen, paneer- en marineersystemen, friteuses, roostmachines, kook- en gaar ovens en diverse convenience machines. 

Sismatec op Anuga FoodTec 2022 Keulen | Sismatec

TREIF Marel – Hal 6.1 Stand D026 F029
TREIF is wereldwijd marktleider als het gaat om het snijden van blokjes en reepjes. Bij TREIF draait alles om het snijden van voedsel en er wordt onderscheid gemaakt in drie categorieën: dicen, slicen en portioneren.
“Passion for food cutting” is dan ook een passende slogan.  

Sismatec op Anuga FoodTec 2022 Keulen | Sismatec


Bilwinco- Hal 6.1 Stand C041

Bilwinco is marketleider op het gebied van multihead wegen. De kracht van Bilwinco is flexibiliteit en de know-how die hen in staat stelt de beste op maat gemaakte oplossing te ontwerpen voor de weeg- en verpakkingslijn met praktisch alle soorten voedsel- en ijzerwarenproducten. 

Sismatec op Anuga FoodTec 2022 Keulen | Sismatec

Uzermak – Hal 10.1 Stand B051
Uzermak is gespecialiseerd in de productie van voedselverwerkende apparatuur en machines, evenals de installatie en montage in turn-key projecten met after sales services aan de toonaangevende voedselverwerkende bedrijven over de hele wereld. 
Sismatec op Anuga FoodTec 2022 Keulen | Sismatec

Bezoek Anuga FoodTec Keulen
Bent u van plan om Anuga FoodTec te bezoeken en wilt u graag vooraf een afspraak inplannen met één van onze verkopers/adviseurs?
Neem dan contact op via info@sismatec.nl. 

Graag tot ziens in Keulen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.