Nieuws & Projecten

Sismatec op Anuga FoodTec Keulen 2024

anuga-foodtec-2024-leveranciers-keulen

Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken op de Anuga FoodTec in Keulen van 19 tot en met 22 maart 2024. 

Als toonaangevende wereldwijde vakbeurs is Anuga FoodTec de belangrijkste bron van impulsen voor de internationale voedingsmiddelen- en drankenindustrie. 

ANUGA FoodTec & Sismatec

Anuga FoodTec presenteert de industrie haar innovaties en technologische visies - van procestechnologie tot vul- en verpakkingstechnologie tot voedselveiligheid, van verpakkingsmaterialen tot digitalisering en intra logistiek. Sismatec levert hiervoor een breed assortiment aan machines van A-merken. Ons team is te vinden op de stands van onderstaande leveranciers. 

Mado - Hal 9.1 Stand B060 C079
Mado is groot in het verkleinen en is het merk voor bedrijven van klein tot groot in de foodbranche. Mado apparatuur is state-of-the-art technologie gemaakt uit hoogwaardig materiaal met uitzonderlijke afwerking. Tevens biedt Mado de zaagoplossing voor zowel de slagerij als de industrie. De innovatie is het FPS-systeem waarmee de Mado MKB 751-754 kan worden uitgerust. Het Finger Protection System treedt in werking zo gauw een blauwe handschoen te dicht bij het zaagblad komt. 

Schomaker - Hal 6.1 Stand A030 B031
Schomaker Convenience Technik levert o.a. frituur- en gaarlijnen, paneer- en marineersystemen, friteuses, roostmachines, kook- en gaar ovens en diverse convenience machines. 

TREIF Marel - Hal 6.1 Stand D030 E031
TREIF is wereldwijd marktleider als het gaat om het snijden van blokjes en reepjes. Bij TREIF draait alles om het snijden van voedsel en er wordt onderscheid gemaakt in drie categorieën: dicen, slicen en portioneren. "Passion for food cutting" is dan ook een passende slogan.  

REX Technologie - Hal 6.1 Stand D050 E069
REX is gespecialiseerd in het vullen, portioneren en afdraaien. De serie van REX machines kenmerkt zich door betrouwbaarheid, minimale resten en eenvoudige reiniging. Door het brede assortiment van de REX vacuümvullers kan zowel de ambacht als de industrie worden voorzien van een passende oplossing. REX presenteert het nieuwe AKS 65M kalibratie- en ophangsysteem. 

Bilwinco - Hal 7.1 Stand E081
Bilwinco is gespecialiseerd in multiheadwegers. De kracht van Bilwinco is de flexibiliteit en knowhow die hun in staat stelt de beste op maat gemaakte oplossing te ontwerpen voor de weeg- en verpakkingslijn met praktisch alle soorten voedingsmiddelen en hardwareproducten. 

Schröder - Hal 6.1 Stand D090 F119
Schröder is gespecialiseerd in de injectie- en marineertechnologie. Met betrouwbare knowhow voor hoogtechnologische oplossingen. Productielijnen voor de verwerking van vlees, gevogelte en vis.  

Uzermak - Hal 10.1 Stand B051
Uzermak is gespecialiseerd in de productie van voedselverwerkende apparatuur en machines, evenals de installatie en montage in turn-key projecten met after sales services aan de toonaangevende voedselverwerkende bedrijven over de hele wereld.

Vakona - Hal 9.1 Stand B060 C079
Vakona is toonaangevend met betrekking tot het mengen, masseren en tumblen van diverse producten in de foodsector. De Vakona machines kenmerken zich door de hoge gebruiksvriendelijkheid die wordt gerealiseerd door de eenvoudige bediening en reiniging. 

Webomatic - Hal 8.1 Stand A090 B089
Webomatic vacuümverpakkingsmachines verlengen de houdbaarheid van uw producten en zorgen dat ze de consument bereiken met hun kleur, versheid en smaak intact. Webomatic kan verder met zijn brede assortiment aan dieptrekkers zowel de middelgrote productiebedrijven als de grootindustrie bedienen van een passende dieptrekmachine.

NOCK - Hal 6.1 Stand D120
NOCK is gespecialiseerd in afwikkelmachines, ontvliesmachines, snijmachines, en ijsbereiders voor de voedingsmiddelenindustrie. NOCK levert uitzonderlijk prijsgunstige ontvliesmachines met hoge werksnelheid en hoog rendement. Termen als robuust, betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk staan bij NOCK dan ook hoog in het vaandel. 

Bezoek Anuga FoodTec Keulen

Bent u van plan om Anuga FoodTec te bezoeken en wilt u graag vooraf een afspraak inplannen met één van onze verkopers/adviseurs? Neem dan contact op via info@sismatec.nl 

Graag tot ziens in Keulen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.