Nieuws & Projecten

Sismatec op Champignondagen Den Bosch 2023

Sismatec presenteert verpakkingsoplossingen tijdens de Champignondagen in Den Bosch

Bezoek ons tijdens Champignondagen in Den Bosch. Sismatec is aanwezig op Champignondagen Den Bosch van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 mei 2023. Tijdens de Champignondagen praten wij u graag bij over de laatste trends op verpakkingsgebied en laten we tal van verpakkingsoplossingen zien. Op de stand vindt u onze Proseal traysealer, type GT0s. Naast deze verpakkingsmachine laten wij u kennis maken met Sismation! De wereldwijde ervaring van onze leveranciers en de kennis van productieprocessen in “eigen huis” maken van Sismatec de specialist die u kan adviseren bij uw persoonlijke productieprocessen. 

Plan uw bezoek aan Champignondagen Den Bosch

In verband met de drukte die wij verwachten tijdens de beurs, bieden wij u graag op voorhand de mogelijkheid om een afspraak met één van onze verkopers/adviseurs te plannen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, neem dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl of bel naar + 31 (0)546 874 111. Hieronder kunt u zich gratis registreren om toegang te krijgen.

KLIK HIER OM UW GRATIS TOEGANG TE KRIJGEN

Over Champignondagen

Champignondagen 2023 is hét evenement voor de Internationale paddenstoelenbranche. Deze vakbeurs vindt plaats op 10, 11 en 12 mei 2023 in Brabanthallen, Den Bosch. 

Graag ontvangen wij u op onze stand!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.