Nieuws & Projecten

Sismatec op Deutscher Obst & Gemüse Kongress 2023

Sismatec is aanwezig op het Deutscher Obst & Gemüse Kongress (DOGK) in Düsseldorf op 19 en 20 september 2023. U bent van harte uitgenodigd om ons te bezoeken op stand 11.

Wat is het Deutscher Obst & Gemüse Kongress in Düsseldorf?

Het Deutscher Obst & Gemüse Kongress in Düsseldorf is een eendaags evenement met lezingen over alle belangrijke actuele onderwerpen van de gehele supply chain op de CCD Düsseldorf. 
Dit congres staat in het teken van informatie en netwerken.

DOGK-Düsseldorf

Doelgroepen

Het DOGK verkent de laatste innovaties binnen de fruit- en groente sector en presenteert een hele reeks frisse ideeën. Op het congres ontmoet je beslissers en doeners uit de volgende sectoren:

  • Fruit- en groenteproductie
  • Fruithandel
  • Kleinhandel
  • Verpakkings-, transport- en logistieke dienstverleners
  • Industrie
  • IT-serviceprovider
  • Verenigingen
  • Adviesbureaus

Sismatec & Proseal

Sismatec is leverancier van Proseal traysealers en kan natuurlijk niet ontbreken op dit evenement. De Proseal traysealers zijn gespecialiseerd in het verpakken van fruit en groenten. Proseal produceert een uitgebreid assortiment van handmatige-, halfautomatische- en automatische in-line topsealmachines die tot 240 verpakkingen per minuut kunnen sealen. Wij vertellen u graag meer over de laatste trends op verpakkingsgebied en vertellen u graag meer over onze innovaties. 

Proseal | Sismatec

Wat kunt u verwachten op het DOGK?

U kunt presentaties van deskundigen verwachten in de plenaire sessie, evenals parallelle specialistische sessies over actuele onderwerpen en kwesties die van invloed zijn op het gehele toeleveringsnetwerk.
Netwerkpauzes en andere randevenementen bieden ook een ideale gelegenheid om met alle spelers uit de hele waardeketen te spreken en nieuwe contacten te leggen.

Meer informatie:

Wenst u meer informatie over het Deutscher Obst & Gemüse Kongress in Düsseldorf? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl.
Wij hopen u te ontvangen op het congres. Mocht u vooraf graag een afspraak met één van onze verkopers willen plannen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.