Nieuws & Projecten

Sismatec op Empack Den Bosch 2023

Sismatec presenteert verpakkingsoplossingen tijdens de Empack 2023

Bezoek ons tijdens de Empack in Den Bosch bij stand: 3.A22. Sismatec is aanwezig op de Empack in Den Bosch van woensdag 5 tot en met donderdag 6 april 2023. Tijdens de Empack praten wij u graag bij over de laatste trends op verpakkingsgebied en laten we tal van verpakkingsoplossingen zien. Op de stand vindt u onze Belca flowpacker en REX machine. Naast deze machines tonen wij andere oplossingen welke deel (kunnen) uitmaken van uw verpakkingsproces. De wereldwijde ervaring van onze leveranciers en de kennis van productieprocessen in “eigen huis” maken van Sismatec de specialist die u kan adviseren bij uw persoonlijke productieprocessen. 

 

Plan uw bezoek aan Empack

In verband met de drukte die wij verwachten tijdens de beurs, bieden wij u graag op voorhand de mogelijkheid om een afspraak met één van onze verkopers/adviseurs te plannen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, neem dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl of bel naar + 31 (0)546 874 111. Hieronder kunt u zich gratis registreren om toegang te krijgen.

KLIK HIER OM UW GRATIS TOEGANG TE KRIJGEN

Over Empack

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en vindt plaats op 5 & 6 april 2023 in Brabanthallen Den Bosch. In een dynamische en bewegende sector zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn. Empack biedt je een uitgebreid programma aan om jouw kennis up-to-date te houden.

Graag ontvangen wij u op onze stand 3.A22!

Sismatec op Empack Den Bosch 2023 | Sismatec

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.