Nieuws & Projecten

Sismatec op Empack Gent 2022

Van 14 tot en met 15 september 2022 is Sismatec aanwezig op Empack Gent.

 

Bezoek ons bij stand: 2418

Sismatec is aanwezig op de Empack in Gent, van woensdag 14 tot en met donderdag 15 september 2022. Graag ontvangen wij u op onze stand 2418.
Tijdens de Empack praten wij u graag bij over de laatste trends op verpakkingsgebied en laten we tal van verpakkingsoplossingen zien. Op de stand vindt u onze Proseal Traysealer en onze Belca Flowpacker.
Naast deze machines tonen we u ook andere oplossingen welke deel (kunnen) uitmaken van uw verpakkingsproces.

 

Plan uw bezoek aan Empack

Op 14 september kunt u ons bezoeken tussen 10:00 – 18:00 uur. Op 15 september kunt u ons bezoeken tussen 10:00 – 17:00 uur.

In verband met de drukte die wij verwachten tijdens de beurs, bieden wij u graag op voorhand de mogelijkheid om een afspraak met één van onze verkopers/adviseurs te plannen.
Indien u hiervan gebruik wilt maken, neem dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl of bel naar + 31 (0)546 874 111. Hieronder kunt u zich gratis registreren om toegang te krijgen.

KLIK HIER OM UW GRATIS TOEGANG TE KRIJGEN

 

Over Empack

Empack is het grootste Belgische trefpunt voor de verpakkingsindustrie. Een levendige sector, een boeiend event. Voor en door vakmensen. Met een programma als verbindende factor tussen elk sub domein binnen verpakkingen. Uw kans om te ontmoeten en te beleven. Om gericht business te doen en uw kennis op peil te houden.

 

empack-2022-gent

 

Graag ontvangen wij u op onze stand 2418.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.