Nieuws & Projecten

Sismatec op Fruit Attraction Madrid 2023

Bezoek ons tijdens de Fruit Attraction Madrid van 3 tot en met 5 oktober 2023. Tijdens Fruit Attraction praten wij u graag bij over de laatste trends in de voedingsindustrie en laten we tal van verpakkingsoplossingen zien.

🍓🍒🍇

Op onze stand 10D29 vindt u onze machines:

  • Proseal GT2s
  • Proseal CP3
  • Belca RV4 inox
proseal-sealing-solutions

Proseal

Sismatec is met Proseal wereldwijd de meest toonaangevende leverancier van traysealmachines in de zachtfruit sector. Door te kiezen voor Proseal, kiest u niet alleen voor een zeer betrouwbaar merk, maar kunt u ook uw producten op een duurzame en zeer milieuvriendelijke manier verpakken. Vanwege het topseal principe is het plasticverbruik al sterk verminderd. 

Op de stand tonen wij de Proseal GT2s. Daarnaast presenteren wij de Case Packer CP3.

Middels de Proseal CP3 kunnen wij onze klanten naast de traysealers een complete verpakkingsoplossing bieden. Met de Case Packer kunt u op hoge snelheid kratten en dozen vullen tot wel 120 verpakkingen per minuut. Wij informeren u graag over onze innovatie tijdens de beurs. Bovendien laten we u de laatste trends op verpakkingsgebied zien, zo hebben we allerlei soorten verpakkingen van verschillende materialen. 

proseal-case-packer-cp4

Belca

Belca heeft de flowpackers. Met onze Belca machines kunnen we met een korte omsteltijd verschillende schaalafmetingen verpakken op eenzelfde machine. Deze flowpackers zijn in staat om duurzaam te verpakken door mono-materialen te gebruiken voor schalen en folies. 

Op de stand tonen wij de Belca RV4 flowpacker. De Belca RV4 INOX is een flowpacker, gebouwd om een breed scala aan producten automatisch te "wikkelen" met behulp van heatseal materialen. Wij informeren u graag over onze flowpackmogelijkheden tijdens de beurs. 

RV4-INOX-1

Plan uw bezoek aan Fruit Attraction in Madrid

Ontmoet ons op de Fruit Attraction in Madrid! Op 3, 4 en 5 oktober kunt u ons bezoeken. Registreer uw toegangskaart via deze link.  Hierbij de code: FA230004873KS om u te registreren.

In verband met de drukte die wij verwachten tijdens de beurs, bieden wij u graag op voorhand de mogelijkheid om een afspraak met één van onze verkopers/adviseurs te plannen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, neem dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl of bel gerust naar 0031 (0)546-874115. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.