Nieuws & Projecten

Sismatec op Global Tomato Congress Den Haag

Sismatec is aanwezig op het Global Tomato Congress in Den Haag op dinsdag 24 mei 2022.  U bent van harte uitgenodigd om ons te bezoeken. 

Wat is het Global Tomato Congress in Den Haag?

Het Global Tomato Congress is het toonaangevende evenement voor de sector die zich richt op verse tomaten. Dit congres staat in het teken van leren en netwerken. Global Tomato Congress verkent de laatste innovaties binnen de AGF-sector en presenteert een hele reeks frisse ideeën om iedereen te inspireren die werkzaam is in dit betreffende deel van de tomatenindustrie. 

Sismatec & Proseal
Sismatec is een leverancier van Proseal traysealers en kan natuurlijk niet ontbreken op dit evenement. De Proseal traysealers zijn gespecialiseerd in het verpakken van fruit en groenten, waaronder de toenemende vraag naar topseal tomaten. Proseal produceert een uitgebreid assortiment van handmatige-, halfautomatische- en automatische in-line topsealmachines die tot 240 verpakkingen per minuut kunnen sealen. Wij vertellen u graag meer over de laatste trends op verpakkingsgebied en vertellen u graag meer over onze innovaties. 

global-tomato-congress-logo

 

Waarom Global Tomato Congress bezoeken?
Tijdens dit evenement zullen deskundige sprekers inzichten bieden in alle gebieden van de business, van nieuwe productontwikkeling tot marketingstrategieën, van productie tot behandeling na de oogst, van gloednieuwe technologieën tot opkomende consumententrends.  Het Global Tomato Congress werd voorgaande jaren georganiseerd in Rotterdam, dit jaar vindt het congres plaats op een nieuwe locatie, namelijk Den Haag. 

Er zijn drie pijlers die het Global Tomato Congress zo aantrekkelijk maken, namelijk: 
1. Mensen; netwerken én mensen vormen de kern van dit evenement. Het aangaan van nieuwe relaties en nieuwe kansen. U leert elkaar op dit evenement goed kennen en uiteraard is dit een uitstekende mogelijkheid tot netwerken. 
2, Inzichten; deskundigen en experts zullen u informeren over de laatste trends en analyses in de groenten- en fruitsector. 
3. Ideeën; gesprekken worden aangemoedigd, ideeën en verhalen worden verteld en gedeeld met de wereld. 

“Global Tomato Congress is the place to be for an inspiring event where you can gain and share knowledge with passionate people in the industry throughout the whole value chain.” 

 

Meer informatie:

Wenst u meer informatie over het Global Tomato Congress 2022 in Den Haag? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl.
Daarnaast kunt u meer informatie vinden op de website van Global Tomato Congress. 

 

Wij hopen u te ontvangen op het congres. Mocht u vooraf graag een afspraak met één van onze verkopers willen plannen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

global-tomato-congress

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.