Nieuws & Projecten

Sismatec op Global Tomato Congress Rotterdam 2023

Sismatec is aanwezig op het Global Tomato Congress in Rotterdam op dinsdag 16 mei 2023.
U bent van harte uitgenodigd om ons te bezoeken op stand 16. 

Global Tomato Congress 2019 | Sismatec

Wat is het Global Tomato Congress in Rotterdam?

Het Global Tomato Congress is het toonaangevende evenement voor de sector die zich richt op verse tomaten. Dit congres staat in het teken van leren en netwerken. Global Tomato Congress verkent de laatste innovaties binnen de AGF-sector en presenteert een hele reeks frisse ideeën om iedereen te inspireren die werkzaam is in dit betreffende deel van de tomatenindustrie. 

Sismatec & Proseal

Sismatec is leverancier van Proseal traysealers en kan natuurlijk niet ontbreken op dit evenement. De Proseal traysealers zijn gespecialiseerd in het verpakken van fruit en groenten, waaronder de toenemende vraag naar topseal tomaten. Proseal produceert een uitgebreid assortiment van handmatige-, halfautomatische- en automatische in-line topsealmachines die tot 240 verpakkingen per minuut kunnen sealen. Wij vertellen u graag meer over de laatste trends op verpakkingsgebied en over onze innovaties.

Waarom Global Tomato Congress bezoeken?

Tijdens dit congres zullen deskundige sprekers inzichten bieden in alle gebieden van de business, van nieuwe productontwikkeling tot marketingstrategieën, van productie tot behandeling na de oogst, van gloednieuwe technologieën tot opkomende consumententrends. 

Er zijn drie pijlers die het Global Tomato Congress zo aantrekkelijk maken, namelijk:

  1. Mensen: netwerken én mensen vormen de kern van dit congres. Het aangaan van nieuwe relaties en nieuwe kansen. U leert elkaar op dit evenement goed kennen en uiteraard is dit een uitstekende mogelijkheid tot netwerken.
  2. Inzichten: deskundigen en experts zullen u informeren over de laatste trends en analyses in de groenten-en fruitsector.
  3. Ideeën: gesprekken worden aangemoedigd, ideeën en verhalen worden verteld en gedeeld met de wereld. 

"Global Tomato Congress is the place to be for an inspiring event where you can gain and share knowledge with passionate people in the industry throughout the whole value chain." 

Meer informatie

Wenst u meer informatie over het Global Tomato Congress 2023 in Rotterdam? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl. Daarnaast kunt u meer informatie vinden op de website van Global Tomato Congress. 

Wij hopen u te ontvangen op het congres. Mocht u vooraf graag een afspraak met één van onze verkopers willen plannen? Neemt u dan gerust contact met ons op. 

Global Tomato Congress 2019 | Sismatec

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.