Nieuws & Projecten

Sismatec op Meat Expo Kortrijk 2023

Bezoek ons tijdens Meat Expo in Kortrijk van zondag 24 september tot en met woensdag 27 september 2023.
Tijdens Meat Expo praten wij u graag bij over de laatste trends in de voedingsindustrie en laten we tal van (verpakkings)oplossingen zien. 

Op onze stand 4185 vindt u onze machines:

  • Proseal Traysealer, type GT1
  • Belca flowpacker
  • Turbo doseermachine
  • Firex 130L
  • Uzermak CCM110
  • Schomaker 
  • Schröder IMAX

Naast deze machines laten wij u kennis maken met Sismation! De wereldwijde ervaring van onze leveranciers en de kennis van productieprocessen in "eigen huis" maken van Sismatec de specialist die u kan adviseren bij uw persoonlijke productieprocessen. 

sismatec-op-meat-expo-kortrijk-september-2023

Plan uw bezoek aan Meat Expo in Kortrijk

In verband met de drukte die wij verwachten tijdens de beurs, bieden wij u graag op voorhand de mogelijkheid om een afspraak met één van onze verkopers/adviseurs te plannen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, neem dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl of bel naar +31 (0)546 874115. Hieronder kunt u zich registreren om toegang te krijgen tot de beurs. 

REGISTREREN BEURS MEAT EXPO KORTRIJK

De code voor gratis bezoekersregistratie is: SISM2023

Over Meat Expo

Meat Expo vindt plaats van zondag 24 september tot en met woensdag 27 september 2023. Gelijktijdig vinden in Kortrijk Xpo ook de bakkersbeurs Broodway en de delicatessenbeurs Taste of Tavola plaats. In totaal betekent dit maar liefst circa 350 exposanten met nieuwe inspiratie en verfrissende ideeën. ZO worden Meat Expo, Broodway & Tase of Tavola opnieuw een groot ontmoetingsmoment voor de sector. Meat Expo is vier dagen lang een inspirerend en sfeervol forum waar het slagersambacht, de passie voor het vak en de stielkennis centraal staan. En waar u in een gezellige sfeer uw collega's uit de sector, én uit de bakkerij- en delicatessenwereld kan ontmoeten. 

Meer informatie vindt u op de website van Meat Expo. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.