Nieuws & Projecten

Sismatec op Slavakto Utrecht 2022

Van 4 tot en met 5 oktober 2022 is Sismatec aanwezig op Slavakto Utrecht.

 

Bezoek ons bij stand: C017

Sismatec is aanwezig op de Slavakto in Utrecht (locatie Werkspoorkathedraal), van dinsdag 4 tot en met woensdag 5 oktober 2022. Graag ontvangen wij u op onze stand C017 waarbij wij machines van de volgende A-merken tonen: Vakona, Mado, Treif, Rex, Webomatic en Proseal. Deze machines sluiten perfect aan bij diverse vleestoepassingen: zagen, cutteren, snijden en slicen, mengen en tumblen, verpakken en vullen. Tijdens de Slavakto praten wij u bij over de laatste trends, processen en technologieën en tonen wij u uiteraard een aantal oplossingen die bij uw bedrijfsproces passen en/of kunnen optimaliseren.

 

Plan uw bezoek aan Slavakto

Let’s meat! Op 4 en 5 oktober kunt u ons bezoeken van 14:00 tot 22:00 uur. Wij mogen een aantal entreekaarten weggegeven t.w.v. 25 euro.
Wilt u er 4 of 5 oktober bij zijn? Neem dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl. U ontvangt een persoonlijke uitnodigingslink waarbij u direct uw toegangsbewijs ontvangt voor Slavakto.

In verband met de drukte die wij verwachten tijdens de beurs, bieden wij u graag op voorhand de mogelijkheid om een afspraak met één van onze verkopers/adviseurs te plannen.
Indien u hiervan gebruik wilt maken, contacteer ons dan per mail of bel naar + 31 (0)546 874 111.

 

Over Slavakto

De Slavakto staat voor de deur: een nieuwe editie van dé beurs voor de slager en medewerkers. Tijdens de beurs staan drie pijlers centraal: inspiratie, innovatie en ontmoeting.
Het programma zit bomvol innovatieve trends, internationale ontwikkelingen en technieken en brengt u verder in het ondernemerschap.

 

Slavakto – de wereld aan je voeten – voor slagers van nu en later

Slavakto-Utrecht-2022

 

 

 

 

 

 

Graag ontvangen wij u op onze stand C017.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.