Nieuws & Projecten

Sismatec op stagemarkt: 27 september 2022 bij ROC van Twente/SMEOT Hengelo

Op dinsdag 27 september 2022 van 08:30 - 12:00 uur gaat de stagemarkt op het ROC van Twente/SMEOT van start in Hengelo (locatie: Sportlaan Driene 2-4). Deze stagemarkt was in het verleden een groot succes. Het ROC van Twente heeft veel bedrijven en studenten met elkaar in contact kunnen brengen. Om deze reden organiseert het ROC van Twente/SMEOT voor komend schooljaar 2022/2023 weer een (fysieke) stagemarkt. Per bedrijf wordt een beperkte ruimte beschikbaar gesteld.

Informatie stagemarkt

Het doel van de stagemarkt is dat de contacten makkelijk gelegd kunnen worden tussen bedrijf en student, om tot een goede match te komen. De voorbereiding voor de studenten is als volgt: zij maken een cv, ze worden voorbereid om zichzelf goed voor te stellen en te pitchen. Op de stagemarkt moet iedere student met minimaal 3 bedrijven in contact komen voor een mogelijke stage voor de eerste of volgende periode. 

Sismatec op stagemarkt

Sismatec is aanwezig op de stagemarkt die centraal staat voor studenten van de opleiding: metaal-, mechatronica en verspaning. Op 27 september vertellen wij de studenten onder andere wie Sismatec is, wat Sismatec biedt als stagebureau en welke werkzaamheden de studenten bij ons kunnen verwachten. Indien je geïnteresseerd bent in een stageplek, kun je jouw motivatie altijd mailen naar r.drost@sismatec.nl t.a.v. Rogier Drost (Technisch Manager).

Wie is Sismatec?

Sismatec levert (technologische) oplossingen voor productie- en verpakkingsprocessen van voedingsmiddelen. Sismatec levert machines van A-merken voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. Ons kantoor is gevestigd in Almelo.

Meer informatie

Ben jij enthousiast geworden? Je bent van harte welkom op de stagemarkt op dinsdag 27 september 2022.
Informatie stage Mechatronica. 

Service enigneer | Sismatec

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.