Nieuws & Projecten

Sismatec op VAS Amsterdam 2023

Bezoek ons tijdens VAS in Foodcenter Amsterdam van maandag 25 september tot en met dinsdag 26 september 2023 van 14:00 - 22:00 uur. 
Tijdens VAS praten wij u graag bij over de laatste trends in de voedingsindustrie en laten we tal van (verpakkings)oplossingen zien.  

Op onze stand C.066 vindt u onze machines:

  • REX RVF 327 
  • TREIF Puma
  • TREIF Argon
  • Mado wolf
  • Schomaker SNP & STP 250 
  • Firex baskett 

Naast deze machines laten wij u kennis maken met Sismation! De wereldwijde ervaring van onze leveranciers en de kennis van productieprocessen in "eigen huis" maken van Sismatec de specialist die u kan adviseren bij uw persoonlijke productieprocessen. 

VAS-beurs

Plan uw bezoek aan VAS in Amsterdam

Let's meat! Op 25 en 26 september kunt u ons bezoeken van 14:00 tot 22:00 uur in Amsterdam. Wilt u er bij zijn?
Print de toegangskaart hieronder, vul je gegevens in en lever deze kaart in bij de ingang van de beurs. U maakt dan kans op mooie prijzen. 

In verband met de drukte die wij verwachten tijdens de beurs, bieden wij u graag op voorhand de mogelijkheid om een afspraak met één van onze verkopers/adviseurs te plannen.
Indien u hiervan gebruik wilt maken, neem dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl of bel naar +31 (0)546 874115. Deze vakbeurs is op beide dagen gratis te bezoeken.

Sismatec op VAS Amsterdam 2023 | Sismatec

Over VAS Amsterdam

De VAS bestaat 50 jaar! 25 en 26 september 2023 is de 30e editie van de VAS-beurs in de markthal op het Foodcenter Amsterdam. De VAS is een Vereniging die sinds 1973 de belangen behartigt van Ambachtelijke Slagers. De van oorsprong Amsterdamse Vereniging heeft inmiddels leden in heel Noord-Holland en soms zelfs daarbuiten. 

Meer informatie over de VAS-beurs. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.