Nieuws & Projecten

Sismatec op Visbeurs Bremen 2024

Sismatec is aanwezig op de Visbeurs in Bremen, van zondag 25 februari tot en met dinsdag 27 februari 2024. U bent deze dagen van harte welkom om onze stand te bezoeken.

Sismatec toont op de stand de Proseal Traysealer, type GT1s, een automatisch in lijn traysealer. Onze traysealer beschikt over vele gebruiksvriendelijke functionaliteiten waarover wij u graag meer vertellen op de beurs. Ook laten we u de laatste trends op verpakkingsgebied zien.

proseal-vis-skin

Proseal Traysealers 

Sismatec is leverancier van Proseal Traysealers. De Proseal Traysealers zijn gespecialiseerd in het verpakken van vis. Proseal produceert een uitgebreid assortiment van handmatige-, halfautomatische- en automatische inline topsealmachines die tot 240 verpakkingen per minuut kunnen sealen. 

Plan uw bezoek

Wij vertellen u graag meer over de laatste trends op verpakkingsgebied en over onze innovaties. In verband met de drukte die wij verwachten tijdens de beurs, bieden wij u graag op voorhand de mogelijkheid om een afspraak met één van onze verkopers/adviseurs te plannen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, neem dan gerust contact met ons op via info@sismatec.nl of bel naar +31 (0) 546 874 115.

Graag tot ziens op onze stand!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.