Nieuws & Projecten

Techniek Tastbaar event op 7 oktober 2022 in Enschede

De jeugd heeft de toekomst! Op 7 oktober van 12:00 - 20:00 uur gaat het Techniek Tastbaar event van start in Enschede. Op deze dag maak je kennis met techniek door Virtual Reality of ga je aan de slag met je handen en bouw je een muurtje of knutsel je iets van hout. Ben je benieuwd of techniek iets voor jou is en woon je in de buurt van Enschede? Beleef het en kom langs, de entree is gratis.

Adres: Wethouder Beversstraat 195, 7543 BK Enschede.

Voor wie is deze dag?

Techniek Tastbaar is voor iedereen tussen de 10 en 16 jaar oud. Bij Techniek Tastbaar maak jij kennis met de 7 verschillende werelden van techniek. Indien je gek bent op techniek en affiniteit hebt in de technische wereld of simpelweg nieuwsgierig bent, ben je van harte welkom. Misschien is dit wel je eerste stap in de toekomst van techniek!

Stands - Sismatec in samenwerking met Bonfait

Tijdens deze dag zijn er verschillende bedrijven aanwezig. Bij iedere stand krijg je de mogelijkheid om mee te doen aan een activiteit en ieder bedrijf kan laten zien met welke technieken zij werken en wat de mogelijkheden voor jou zijn binnen het bedrijf. 

Onze relatie Bonfait is aanwezig op het event om leerlingen alles te vertellen over de techniek en met welke technieken zij werken binnen het bedrijf.
Tijdens dit event zal onder andere onze Turbo-machine, de nummer één doseermachine in de voedselindustrie, gepresenteerd worden. 

Meer informatie

Wens je meer informatie over het Techniek Tastbaar event? Bekijk dan de website.
Ben jij enthousiast geworden? Je bent van harte welkom op 7 oktober 2022.

Techniek Tastbaar Event | Sismatec

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.