Nieuws & Projecten

Ontdek de veelzijdigheid en efficiëntie van de TREIF HAWK

De TREIF HAWK is een geavanceerde snijmachine die ongekende flexibiliteit en aanpasbaarheid biedt, perfect voor bedrijven die hun productie willen optimaliseren.

Uitzonderlijke flexibiliteit en aanpasbaarheid

De TREIF HAWK is ontworpen om een breed scala aan producten te verwerken, van vers en licht bevroren tot geconditioneerd, zowel met als zonder bot. Ook kaas snijdt deze machine met gemak en precisie. Dankzij de minimale aanpassingen die nodig zijn om tussen producttypes te wisselen, kunnen gebruikers snel inspelen op veranderende klantbehoeften.

Plug-and-play voor directe groeimogelijkheden

Voor slagerijen en andere leveranciers die de stap willen maken van kleinschalige naar industriële productie, biedt de TREIF HAWK een toegankelijke manier om de capaciteit en efficiëntie te vergroten, zonder dat er geïnvesteerd hoeft te worden in te complexe apparatuur.

Optimale opbrengst, snelheid en nauwkeurigheid

Met een intelligent camerasysteem haalt de TREIF HAWK maximaal rendement uit grondstoffen, wat resulteert in superieure opbrengst, productkwaliteit en doorvoersnelheid. De gebruiksvriendelijke dashboards en het intuïtieve bedieningsconcept maken het eenvoudig om snijprogramma's te creëren, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Met een snijsnelheid tot 360 plakjes per minuut biedt het de benodigde snelheid en precisie voor een efficiënte productie.

Maximale hygiëne en gebruiksvriendelijk ontwerp

De TREIF HAWK is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en de hoogste hygiënenormen. Het open ontwerp zorgt voor gemakkelijke toegang tot alle onderdelen, wat het schoonmaakproces zowel grondig als eenvoudig maakt. De robuuste metalen constructie garandeert duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik, waardoor zorgen over plastic onderdelen die kunnen breken of verontreinigen, worden weggenomen.

Automatische laadoptie bespaart tijd en arbeid

Een opvallende functie van de TREIF HAWK is de automatische laadoptie. Dit geautomatiseerde aanvoersysteem vermindert handarbeid en bespaart tijd, waardoor de efficiëntie van de operatie wordt verhoogd. Voor wie de voorkeur geeft aan handmatige controle, ondersteunt het ergonomische ontwerp van de TREIF HAWK ook comfortabel handmatig inladen.

De TREIF HAWK weerspiegelt een combinatie van kwaliteit en innovatie. Deze snijmachine biedt tal van mogelijkheden voor bedrijven die hun productie willen optimaliseren en flexibel willen inspelen op veranderende marktomstandigheden.

 

Neem vandaag nog contact op met ons verkoopteam voor meer informatie via info@sismatec.nl of bel 0031 (0)546 874 115.

Bent u nog niet overtuigd? Een test op locatie behoort tot de mogelijkheden. U bent ook van harte welkom in het Sismatec Experience Center in Almelo om de TREIF Hawk in actie te zien en zelf de voordelen te ervaren.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.