Nock

Wanneer u op zoek bent naar een Nock machine, bent u aan het juiste adres bij Sismatec. Zo beschikken wij over een ruim assortiment Nock machines. Zo beschikt Nock over Machines voor ontzwoerden en ontvliezen. Duurzaam en betrouwbaar van Duitse fabrikant Nock. Sinds 1990 zijn ze verantwoordelijk voor het produceren van diverse machines voor de voedsel- en vleesindustrie. Zo beschikt Nock ook over een ontzwoerdmachine. Door middel van een ontzwoerdmachine kunt u op een eenvoudige manier vlees en vis ontzwoerden.

Wilt u meer informatie ontvangen over het Nock assortiment van Sismatec? Neem dan contact op met Sismatec. Daarnaast kunt u ook direct ons assortiment bekijken.

Nock automatische ontzwoerder met band | Sismatec
Nock snijmachine met draaiend mes | Sismatec

Machinaal ontzwoerden

Het ontzwoerden van vlees en vis hoeft geen lastig karwei te zijn. Helemaal wanneer u beschikt over een grote partij vlees of vis welke moet worden ontzwoerd is het aan te raden dit machinaal te laten doen. Het merk Nock beschikt over een ontzwoerdmachine welke uw handmatige taken feilloos overneemt. Doordat de machines zijn gebouwd met het oog op hygiene en betrouwbaarheid kunt u deze eenvoudig bedienen en reinigen. Ook beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Meer toepassingen

Uiteraard kunt u de machines van het merk Nock toepassen in meerdere of andere delen van uw voedsel- of vleesverwerking. Ook deze machines zijn voorzien van een eenvoudige en veilige bediening. Op deze manier kunt u op een veilige en verantwoorde manier uw voedsel en vlees verwerken tot een mooi eindproduct. Wilt u meer informatie over ons Nock assortiment of het onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Nock Slicer 5K | Sismatec
Nock HVC | Sismatec
Nock HVC | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert. Bent u benieuwd naar Sismatec? Neem dan zeker eens een kijkje op onze Facebook pagina.